Anasayfa Haber Diablo 4 Açık Beta İçin Tarihler Belli Oldu

Diablo 4 Açık Beta İçin Tarihler Belli Oldu

Diablo 4 Açık Beta

Blizzard tarafından 6 Haziran tarihindeki tam lansmanından önce, Diablo 4 için açık beta tarihleri duyuruldu. Oyunu ön sipariş veren kişiler, 17-19 Mart tarihleri arasında beta sürümüne göz atabilecek. Ücretsiz bir Battle.net hesabına kaydolan herkes ise 24-26 Mart tarihleri arasında açık betayı deneyimleyebilecek.

Açık beta sırasında oyuncular, Fractured Peaks adlı ilk bölgesiyle birlikte tam oyunun bir kısmını ve ilk perdesini kontrol edebilecek ve karakterlerini 25. seviyeye getirebilecek. Öte yandan seviye ilerlemeniz tam oyuna aktarılmayacak.

Şirket, beta testine hazırlanmanıza yardımcı olmak için dünya tasarımcısı Art Peshkov, sistem tasarımcısı Meng Song ve oyun direktörü Joe Shely ile bir Diablo 4 canlı sohbeti yapacak. Canlı yayın, 28 Şubat’ta TSİ 22:00’de Blizzard’ın YouTube ve Twitch kanallarında gerçekleştirilecek.

Diablo 4 ilk olarak üç yıldan uzun bir süre önce, Kasım 2019’da BlizzCon’da duyuruldu. Oyun için kapalı beta Kasım 2022’de yapıldı. Oyun PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarına geliyor.