Anasayfa Haber İlk PlayStation 5 Oyunu Godfall Duyuruldu

İlk PlayStation 5 Oyunu Godfall Duyuruldu

Godfall PlayStation 5

Yeni bir tür olarak lanse edilen Godfall PlayStation 5 için çıkacak ilk oyunlardan birisi olacak.

Counterplay Games tarafından ilk PlayStation 5 oyunu olarak yeni bir tür olarak lanse edilen Godfall duyuruldu. Fantezi aksiyon rol yapma oyunu stili loot ilerlemesi ve üçüncü şahıs yakın dövüşü baştan yaratan bu yeni türe ise Looter-Slasher adı verilmiş. Oyun becerisi ve ekipman odaklı oynanışta savaşıp ödüller kazanarak daha iyi loot düşürebilecek ve sonraki karakter düzenlemenizi buna göre yapabileceksiniz.

Oyunun akıcı, dinamik ve etkileşimli üçüncü şahız yakın dövüş tarzı, savunmadan çok saldırı yapma konusunda oyuncuyu cesaretlendirecek yapıda olacak. Son dönemde birçok oyunun adeta kedi-fare mücadelesi yarattığı kaydedilirken, bu oyundaki savaş karşılaşmalarının tekrar oynanabilirliği genişletmek istediği vurgulanıyor. Bu anlamda tatmin edici bir tek başına birden çok düşmana karşı ya da kafa kafaya boss mücadeleleri beklenebileceği paylaşılıyor. Oyunun tamamının tek başına ya da iki veya üç kişi ile oynanabileceği de bilgiler arasında. Düşmanların da grup boyutunuza bağlı olarak dinamik bir biçimde davranış ve saldırı kalıplarını değiştireceğine vurgu yapılıyor.

Godfall hakkında daha fazla detayın önümüzdeki ilkbaharda açıklanacağı ve 2020 sonunda çıkacak PlayStation 5 ile birlikte piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

İlginizi çekebilir: The Game Awards 2019 Kazananları Belli Oldu