Anasayfa Makale Huawei FreeBuds 3 Kullanıcıları İçin 5 Önemli İpucu

Huawei FreeBuds 3 Kullanıcıları İçin 5 Önemli İpucu

Sizler için hazırladığımız bu makalede, daha önce incelemiş olduğumuz Huawei FreeBuds 3’ün önemli özelliklerine değiniyor ve sunduğu kullanım avantajlarını anlatıyoruz.

Freebuds 3 silikonsuz bir kulak içi kulaklık olmasına rağmen aktif gürültü engelleme (ANC) sunabiliyor. Huawei ise bu tasarım anlayışına  Dolphin Bionic adını vermiş. Her biri 4.5 gram olan kulaklıklar son derece ergonomik ve kulağa rahat bir şekilde oturuyor. Silikon uçlu olmadığı için de kulak içinizde baskı veya basınç hissetmiyorsunuz. İki farklı renk seçeneği sunuluyor ve şarj kutusu dairesel yapısıyla farklı bir tasarım anlayışı ortaya koyuyor.

İlginizi Çekebilir: Huawei Freebuds 3 İncelemesi

Aktif Gürültü Engelleme Nasıl Kullanılır?

Huawei FreeBuds 3, açık tasarımlı olmasına rağmen ANC (Aktif Gürültü Engelleme) sunabilen ilk kulaklık modeli. Bu özelliği aktif etmek için akıllı telefonunuza Huawei AI Life uygulamasını yüklemeniz yeterli oluyor. Uygulama üzerinden bu özelliği aktif veya pasif hale getirebilir, 15db’ye kadar gürültüyü önleyebilirsiniz. Ayarları yapmak son derece kolay ve istediğiniz zaman gürültü engelleme seviyesini değiştirebiliyor olmanız önemli bir özellik.

Huawei FreeBuds 3’ü Huawei Watch GT 2 ile Senkronize Edin

Huawei son yıllarda kendi ekosistemine büyük yatırımlar yapıyor. Bu yatırımların en güzel örneği ise Watch GT 2 ve FreeBuds 3 arasındaki iletişim diyebiliriz. Huawei Watch GT 2 kullanıcıları akıllı saatlerine onlarca müzik atıp, bunları saat üzerinden dinleyebiliyorlar. Siz de FreeBuds’ınızı hızlıca akıllı saatinize bağlayabilir ve müziklerinizi saat üzerinden dinleyebilirsiniz.

20 Saati Bulan Pil Süresi

FreeBuds 3’ün en önemli özelliklerinden biri de 20 saati bulan pil ömrüne sahip olması. FreeBuds 3 kulaklıklarınızı koruyan kutu cihazı sürekli şarj ederek çok uzun süreler müzik keyfi yaşamanıza imkan sağlıyor. Şarjınız bittiğinde tek yapmanız gereken 10 dakika kadar kulaklıkları kutusunda bekletmek. Ardından müzik keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Şarjınız Mı Bitti? Telefonla Şarj Edin

FreeBuds 3 kulaklığınızı yerleştirdiğiniz kutu aynı zamanda kablosuz şarj desteği sunuyor. Böylece herhangi bir kablosuz şarj cihazı ile kulaklık kutusunu ve kulaklıkları şarj edebiliyorsunuz. Üstelik Huawei P30 Pro veya Mate 20 Pro telefonlarından birine sahipseniz, tersten şarj özelliğini kullanarak FreeBuds 3’ü şarj edebilirsiniz.

Müzikleri Yüksek Çözünürlük Farkıyla Dinleyin

Huawei’nin bu kulaklık içerisine yerleştirmiş olduğu 14 mm dinamik ses sürücüleri, etkili bass’lar ve kristal netliğinde ses kalitesi sunmayı amaçlıyor. Güçlü sürücüler ve ANC desteği sayesinde Freebuds 3 herkesi tatmin edebilecek bir performans gösterebiliyor. Ayrıca bu kulaklık 2.3 mbps veri transferi yapabildiği için His-Res Audio performansı son derece etkili.