Anasayfa Haber Windows Telefonunuz Uygulaması Artık Arama Yapabiliyor

Windows Telefonunuz Uygulaması Artık Arama Yapabiliyor

Daha önce Samsung akıllı telefonlar için sunulan özellik, artık tüm Android telefonlar için kullanılabiliyor.

Microsoft,  Windows 10 kullanıcıları için Telefonunuz uygulamasından doğrudan arama yapabileceğiniz ve çağrı alabileceğiniz özelliği tüm Android akıllı telefonlara getirdiğini duyurdu. Arama özelliği, Ekim ayında test edilmeye başlamıştı.

Bu uygulama sayesinde telefonunuzdaki  fotoğrafları görüntüleyebilir, mobil uygulamalarınızı kullanabilirsiniz. Ayrıca telefonunuza gelen her bildirime erişebiliyorsunuz.

Tüm bunların dışında şimdi de telefonunuz ile yapılan bağlantı sayesinde Windows 10 bilgisayarınızda telefon görüşmesi yapabileceksiniz. Ayrıca çağrıyı reddetmek istiyorsanız, metin mesajlı ile reddetme seçeneğine sahip olacaksınız.  Tabi bir mikrofona sahip olmanız gerektiğini de belirtelim.

Kullanabilmek için gereksinimler nedir?

Daha önce Samsung Galaxy telefonlarda olan özellik, tüm Android telefonlara getirildi, iOS için ise henüz hazır değil. Ayrıca kullanmak isteyen Android kullanıcıları ise Android 7.0 veya üstü bir yazılım sürümüne sahip olmak zorunda. Arama özelliğini kullanabilmeniz için Windows 10’un Mayıs 2019 güncellemesi veya sonraki bir sürüme sahip olmanız gerekiyor.

Windows 10 uygulaması: Microsoft Store: Telefonunuz
Android  uygulaması:  Google Play: Telefon Eşlikçiniz

İlginizi çekebilir: Telefonunuz Uygulaması Tüm Windows Kullanıcıları İçin Yayınladı