Anasayfa Haber JBL Güneş Enerjili Kablosuz Kulaklık İçin Destek Bekliyor

JBL Güneş Enerjili Kablosuz Kulaklık İçin Destek Bekliyor

JBL Reflect Eternal

JBL Reflect Eternal adlı kulaklıklar güneş enerjisi ile adeta sınırsız şarj süresine sahip olabilecek.

JBL, kitlesel fonlama ile yeni kablosuz kulaklığına hem destek toplamak istiyor. JBL Reflect Eternal adlı ürün güneş enerjisinden faydalanması ile benzerlerinden ayrılıyor. İsveçli Exeger şirketinden alınan Powerfoyle teknoloji ile hem doğal hem de yapay ışık enerjiye dönüştürülebiliyor. Böylece priz aramadan kulaklığınız tüm gün boyunca şark olmaya devam ediyor.

JBL doğru şartlar altında teknolojinin kulaklığı oldukça hızlı şarj ettiğinin ve bir daha asla kulaklığı şarja takmayabileceğinizin altını çiziyor. Örneğin; günde 3.5 saat müzik dinlediğinizde ve dışarıda 2.5 saat veya daha fazla zaman geçirdiğinizde kulaklığınızla sınırsız dinleme süresi elde edebileceğiniz ifade ediliyor. Hatta 2 saat dışarıda kalırsanız oynatma süresinin 168 saat, 1.5 saat kaldığınızdaysa 68 saat olacağı söyleniyor. Tabii ki bu süreler çevreniz ve güneş ışığı durumuyla da bağlantılı.

Şirket bu kablosuz kulaklıların hedef kitlesi olarak sürdürülebilir ürünlere ilgi duyan bilinçli tüketicileri gösteriyor. Reflect Eternal’ın düşük güçte ve tamamen kendi kendine yeten cihazlar olduğu da diğer bilgilerden. Sesli asistanlara destek, çok noktalı Bluetooth bağlantı, müzik dinlerken çevrenizi de duyabileceğiniz Ambient Aware teknolojisi ile modern kulaklıklar ile sunulanlar da aynen bu üründe de mevcut. Renk seçenekleri olaraksa kırmızı ve yeşil bulunuyor.

Indiegogo üzerinden başlatılan kitlesel fonlama kampanyası yeni başladığı için ürün de daha erken evrelerinde. Eğer her şey yolunda giderse ürünün gelecek yılın Ekim ayında tüketicilerle buluşması planlanıyor. Kulaklık için sipariş veren ilk 400 kişi yüzde 40 indirimle 99 dolar ödeyecek. Normal fiyatsa 165 dolar.

İlginizi çekebilir: ASUS ROG Strix GO 2.4 Kulaklık İncelemesi