Anasayfa Haber Instagram Hikayeler İçin Yerleşim Seçeneği Geldi

Instagram Hikayeler İçin Yerleşim Seçeneği Geldi

Instagram Hikayeler Yerleşim

Instagram Hikayeler Yerleşim seçeneği ile kullanıcıları üçüncü parti uygulama kullanmaktan kurtarıyor.

Instagram Hikayeler paylaşımlarında artık birden fazla fotoğrafı tek seferde bir araya getirebileceksiniz. Yeni eklenen Yerleşim (Layout) seçeneği ile bir veya daha fazla fotoğrafınızdan bir kolaj oluşturmak artık mümkün. Daha önce Instagram’ın ayrı bir uygulama ile sunduğu bu özelliği sonunda doğrudan ana uygulama içerisine taşıması kullanıcılar için kolaylık olacak.

Farklı 6 fotoğrafı bir araya getirebileceğiniz Hikayeler için artık üçüncü parti uygulamalara ihtiyaç duymayacaksınız. Yapmanız gereken, uygulamadan Hikayeler kamerasını açıp Yerleşim seçeneğini bulmak ve fotoğrafları bir araya getirmeye başlamak.

Bu yıl içerisinde Instagram’ın uygulamasının en çok kullanılan kısmı olan Hikayeler platformu için bolca özellik sunduğunu da belirtelim. Birçok yeni filtre, metin, çıkartma, GIF ve daha fazlası artık kullanıcıların elinin altında. Hatta TikTok ile mücadele için yeni Reels adlı video düzenleme aracı bile sunuldu.

Tüm kullanıcılar için sunulmaya başlanan Yerleşim seçeneği için Instagram uygulamanızı son sürüme güncellemeniz gerekiyor.

İlginizi çekebilir: Instagram, Kayıt Olurken Doğum Tarihi İsteyecek