Anasayfa Haber 2020 Edition Hatalarını Düzelten AMD Radeon 19.12.3 Sürücüleri Çıktı

2020 Edition Hatalarını Düzelten AMD Radeon 19.12.3 Sürücüleri Çıktı

AMD Radeon 19.12.3

AMD Radeon 19.12.3 sürücüleri ile Adrenalin 2020 Edition sürümü geçişi sonrası görülen hatalar ortadan kaldırıyor.

AMD Radeon Adrenalin 19.12.3 sürücüleri, büyük değişiklikler sunan Adrenalin 2020 Edition ile yaşanan sorunları giderme hedefinde. Radeon ekran kartı kullanıcılarına yeni ve güncellenmiş birçok özellik sunan yeni sürümde Tamsayı Ölçeklendirme ve sürücü taraflı dinamik çözünürlük ölçeklendirme öne çıkıyor.

Son sürümden bu yana kullanıcıların bildirdiği sorunların birçoğunu çözüme kavuşturduğu görülen AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 19.12.3 sürücüsü önceki sürümü kullanan herkes için özellikle öneriliyor.

FreeSync kullanırken çerçevesiz ve tam ekran modları arasında geçişte karşılaşılan titreme için düzeltme gelirken, yeni ve rahatsız edici yükseklikteki sürücü yükleme sesinin derecesi de düşürülmüş. Bunların yanı sıra daha birçok hata düzeltme sunulurken hala çözüm bekleyenler için de çalışmaların sürdüğü ifade ediliyor. Ek olarak, bazı ilave Vulkan uzantıları için de destek geliyor.

Güncellemeye ve sürüm notlarına bu adresten erişebilirsiniz. Ek olarak, Windows için Radeon Settings uygulaması üzerinden de güncelleme yapmanız mümkün.

İlginizi çekebilir: Radeon Software Adrenalin 2020 Edition Özellikleri