Anasayfa Haber Shadow Tactics Epic Store’da Ücretsiz Oldu

Shadow Tactics Epic Store’da Ücretsiz Oldu

Epic Games Store’da Shadow Tactics ücretsiz olarak indirmeye sunuldu.

Epic Games ücretsiz olarak oyunlar dağıtmaya devam ederken son günlere yaklaşmış bulunuyoruz. Sırada ise farklı bir strateji ve gizlilik oyunu olan Shadow Tactics: Blades of the Shogun var. Oyunda Türkçe desteği bulunduğunu da belirtelim.

Shadow Tactics, Edo döneminde Japonya’da geçen zorlu bir taktiksel gizlilik oyunu. Ölümcül uzmanlardan oluşan bir ekibin yönetimini ele geçirin ve düzinelerce düşman arasında gölgelere sızın. Muazzam kaleler, karlı dağ manastırları ya da gizli kamplara gizlice girerken yaklaşımınızı seçin. Tuzaklar kurun, rakiplerinizi zehirleyin veya düşmanla irtibattan tamamen kaçının.

Oyun, 1 gün boyunca ücretsiz kalacak ve 29 Aralık saat 19:00‘a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyun sayfasına direkt ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Ek olarak Epic Games Mağaza’sında oyun indirimleriyle birlikte 80 TL ve üzeri oyunlarda 60 TL indirim kuponu olduğunu da hatırlatmamızda fayda var.

Sistem Gereksinimleri

Minimum Önerilen
İşletim Sistemi: Windows Vista (32 Bit) İşletim Sistemi: Windows 10 (64 Bit)
İşlemciI: ntel i3 2. Nesil 2,5 GHz, AMD Dört Çekirdekli 2,5 GHz İşlemci: Intel i3 4. Nesil 3,5 GHz, AMD Dört Çekirdekli 3,9 GHz
GPU: Nvidia GT640, AMD Radeon HD7750, 1 GB VRAM GPU: Nvidia GTX 570, AMD Radeon HD 6950, 2 GB VRAM
RAM: 4 GB RAM RAM: 6 GB RAM
DirectX Sürümü: DirectX 10 DirectX Sürümü: DirectX 11
Depolama: 13 GB Depolama: 13 GB

İlginizi çekebilir: