Anasayfa Etkinlik CES 49 İnç QLED Panelli Samsung Odyssey G9 Oyuncu Monitörü Duyuruldu

49 İnç QLED Panelli Samsung Odyssey G9 Oyuncu Monitörü Duyuruldu

Samsung Odyssey G9

AMD FreeSync ve NVIDIA G-Sync desteği ile dev ekranlı Samsung Odyssey G9 duyuruldu.

CES 2020 etkinliğinde yeni QLED oyuncu monitörleri tanıtmaya hazırlanan Samsung, yeni amiral gemisi modeli ile şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 49 inç boyutundaki kavisli panel ile gelen Samsung Odyssey G9 oyuncu monitörü için masaüstünüzde bolca yer ayırmanız gerekecek.

Samsung Odyssey G9 Özellikleri Neler?

Başta da belirtitğimiz gibi 49 inç kavisli panel, 5120 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip. Hem AMD FreeSync hem de NVIDIA G-Sync desteği ile 240 Hz tazeleme oranı sayesinde oyunlarda akıcı görüntüler sağlanıyor. Tabii ki bu yüksek çözünürlük ve kare oranı için oldukça iyi bir ekran kartı kullanıyor olmanız şart.

Ürünün arka tarafındaki Iron Man’in ark reaktörüne benzeyen tasarımsa oldukça albenili duruyor. Bu kısmın 2 farklı renk ve 5 aydınlatma efekti seçeneği sunacağı belirtiliyor. 1000R kavis, 1 ms tepki süresi, HDR1000 derecelendirmesi de diğer detaylardan.

Samsung Odyssey G9 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Samsung oyuncu monitörü için fiyat ve çıkış tarihi bilgisi henüz paylaşılmadı ancak tahminler ürünün 2.000 dolardan aşağı olmayacağı yönünde. Daha fazla detay ise 7-10 Ocak tarihleri arasındaki CES 2020’de ortaya çıkacak.

İlginizi çekebilir: 8K TV İncelemesi: Samsung 65Q900R Smart QLED TV