Anasayfa Etkinlik CES Acer ConceptD 7 Ezel Pro Ön İnceleme

Acer ConceptD 7 Ezel Pro Ön İnceleme

CES 2020’de sahne alan Acer, yeni ConceptD ailesini tanıtırken en çok dikkat çeken ürün olan Acer ConceptD 7 Ezel Pro Ön İncelemesi ile karşınızdayız.

ConceptD 7 Ezel Pro ve ConceptD 7 Ezel modelleri Acer’ın Ezel adını verdiği menteşe tasarımından yararlanıyor. Cihazları her tür çalışma senaryosuna uygun hale getiren bu tasarımla takım halinde çalışmak, birlikte sunulan Wacom EMR kalem ile çizim yapmak veya müşterilere sunum yapmak kolaylaşıyor.

Tasarımcılar; paylaşım modu, kayma modu, stant modu, tablet modu veya ekran modu arasından tercih yapıp cihazlarını ellerindeki işe en uygun şekle getirebiliyor.

Dizüstü bilgisayarlarda yer alan 4K IPS ekranlar (3840 x 2160 piksel çözünürlük) sayesinde, içerik üreticilerin çalışmaları 8 milyondan fazla pikselle hayat buluyor. 400 nit parlaklık da görüntülerin canlı olmasını sağlıyor. Ekranlarda ayrıca entegre renk düzeltme teknolojileri kullanılıyor.

Testlerden geçen ve kalibre edilen ekranlar PANTONE Matching System (PMS) renklerini son derece gerçekçi şekilde sunabiliyor. Bunlar sayesinde Adobe renk gamının yüzde 100’ünü kapsayan gerçekçi renk üretimi ve Delta E < 2 renk doğruluğu elde ediliyor. Renk profillerini yönetmek ve sistem ayarlarını değiştirmek de Acer’ın ConceptD Palette kullanıcı arayüzü ile kolaylaşıyor.

Çoğu tasarımcının işi hareketlilik ve etkileşim gerektirdiğinden ConceptD 7 Ezel serisinde kullanılan ekranlar düşmelere karşı dayanıklılık sağlamak için Gorilla Glass 6 ile üretildi. Yansıma önleyici kaplamaya da sahip olan ekranlardaki görüntüleri açık havada veya parlak ışık altında da kolayca görmek mümkün.

Yakında piyasaya çıkacak 10. Nesil Intel Core H serisi modellere kadar işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX GPU’ları, 32 GB’a kadar DDR4 bellek ve 2 TB’a kadar NVMe PCIe SSD’ler içeren ConceptD 7 Ezel, ağır iş akışları için ideal. İçerik üreticiler bu cihazla videolarını hızla düzenleyip işleyebiliyor, 3D animasyonlar oluşturabiliyor ve çalışmalarını gerçek zamanlı olarak gösterebiliyor. Daha da fazla güce ihtiyaç duyan profesyoneller ise aradıklarını Intel Xeon işlemciye, NVIDIA Quadro RTX™ GPU’ya, ECC bellek desteğine ve Windows 10 Pro işletim sistemine sahip ConceptD 7 Ezel Pro’da bulabiliyor.

MediaMarkt’ın desteğiyle katıldığımız CES 2020’den yeni videolarımız gelmeye devam edecek.