Anasayfa CES CES 2020 HyperX, CES 2020’de Yeni Oyuncu Ekipmanlarını Tanıttı

HyperX, CES 2020’de Yeni Oyuncu Ekipmanlarını Tanıttı

HyperX, MediaMarkt katkılarıyla katıldığımız CES 2020’de oyuncular için geliştirdiği yeni ürünlerle yerini aldı.

HyperX, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için olmak üzere iki adet RAM, RGB oyuncu klavyesi, kablosuz oyuncu kulaklığı, RGB oyuncu faresi ve RGB mousepad gibi yeni ürünlerini oyuncularla buluşturacak.

HyperX Fury DDR4 RGB RAM

HyperX, CES 2020’de FDR DDR4 RAM serisini piyasaya sundu ve bu bellekler RGB LED‘lerle aydınlatılıyor. RGB RAM’ler tek olarak 8 GB kapasiteyle satışa sunulurken, 16 GB‘dan 64 GB‘a kadar kit halinde varyasyonları da mevcut. Fury modellerinde 2400 MHz‘den 3466 MHz‘e kadar farklı frekans seçenekleri sunuluyor. Ek olarak XMP desteği olduğunu da söyleyelim.

HyperX Impact DDR4 SODIMM Bellekler ve Kapasite Seçenekleri

HyperX’in yeni Impact DDR4 SODIMM’leri de tak ve kullan özelliğiyle birlikte geliyor. Tekli modüller 4 GB, 8 GB ve 16 GB olarak gelirken kit RAM’ler 64 GB‘a kadar çıkıyor. 2133 MHz ile 3200 MHz arasındaki farklı ürünler içinden seçiminizi yapabilirsiniz.

HyperX Pulsefire Raid RGB Oyun Faresi

Pulsefire Raid’e HyperX’in diğer farelerine göre daha fazla tuş eklendi. Pulsefire Raid üzerinde 11 adet programlanabilir tuş bulunuyor. Fare ayrıca yeni Pixart PMW3389 sensörü ile birlikte geliyor.

HyperX Fury Ultra RGB Mousepad

Yeni mousepad Pulsefire Raid fare ile uyumlu birer ikili halinde. Fury Ultra, kenarları RGB şerit ile donatılmış ve sert yapıya sahip bir mousepad.

HyperX Cloud Flight S Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

HyperX, daha önce kullanılan Cloud Flight modelinin yeni bir sürümünü piyasaya sundu. Yeni ürün Qi kablosuz şarj özelliği ve 7.1 virtual surround ses desteği ile geliyor.

HyperX Aqua Origins RGB Oyun Klavyesi ve Aqua Anahtarları

HyperX’in Alloy Origins oyun klavyesi, Cherry Reds’den 2 mm daha kısa olan HyperX’in kırmızı ve doğrusal anahtarlarıyla zaten kullanımda. Bununla birlikte, Şubat ayından itibaren Alloy Origins klavyesi HyperX’in Aqua anahtarlarıyla birlikte satışa sunulacak. HyperX Aqua, Cherry Browns’a benzer bir dokunsal anahtar, ancak HyperX Reds gibi Cherry anahtarlarından 2 mm daha kısa şekilde geliyor.

 

HyperX ChargePlay Clutch

Son olarak HyperX, Nintendo Switch ve mobil cihazlar için bir şarj kutusu ve stand olan ChargePlay Clutch’ı duyurdu. Nintendo Switch, şarj olmaya devam ederken yerleşik kickstand tarafından destekli şekilde durabiliyor. Ürünün mobil cihazlar için olan sürümü bu yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulacak. Mobil sürümün 3000 mAh batarya ve Qi kablosuz şarj desteği bulunacak.

 

İlginizi çekebilir: