Anasayfa Haber Bülten ROG Strix Go 2.4 ve ROG Pugio II Duyuruldu

ROG Strix Go 2.4 ve ROG Pugio II Duyuruldu

ASUS Republic of Gamers, ROG Strix Go 2.4 kablosuz oyuncu kulaklığını ve iki elle de kullanılabilen ROG Pugio II kablosuz mouse’unu tanıttı.

Yapay zeka destekli gürültü önleme teknolojisine sahip olan ve 2,4 GHz bağlantıyla oyunlarda mümkün olan en hızlı işitsel geri bildirimi sunan ROG Strix Go 2.4 kablosuz kulaklık, saatler boyunca üst düzey oyun oynamaya imkan tanıyor. PC oyuncularının ihtiyaçlarına yönelik geliştirilen ve her iki elle de kullanılabilen ROG Pugio II kablosuz mouse’un ayarlanabilir yan düğmeleri, özelleştirilebilen sembolü, RGB aydınlatması ve ana düğme anahtarları ile kullanıcılar oyunları kendi istedikleri gibi oynayabiliyor.

ROG Strix Go 2.4

USB-C üzerinden şarj edildiğinde 25 saate kadar pil ömrü sunan kulaklık, oyunlarda mümkün olan en hızlı işitsel geri bildirimi sağlamak için düşük gecikme süreli 2,4 GHz bağlantıdan yararlanıyor. Strix Go 2.4, USB-C uyumlu L biçiminde bir bağlantı aygıtıyla birlikte geliyor. Bu aygıt sayesinde kulaklığı USB-C girişine sahip bilgisayarlara, oyun konsollarına ve telefonlara bağlamak mümkün oluyor. Ayrıca yine birlikte verilen USB 2.0 ve 3,5 mm adaptörler de Strix Go 2.4’ü neredeyse tüm oyun cihazlarıyla uyumlu hale getiriyor. Katlanarak daha da kolay taşınabilir duruma gelen ROG Strix Go 2.4 çantalara kolaylıkla sığabiliyor.

Hava geçirmez bölüm içindeki 40 mm ASUS Essence sürücüleri ROG Strix Go 2.4’ün yüksek kaliteli sesler oluşturmasını sağlıyor. Kulaklıklar hem rahatlık hem de düzgün ses izolasyonu için hava geçirmez yalıtım parçalarına sahip. Strix Go 2.4, 3,5 mm ses jakı üzerinden bağlandığında 10 Hz ile 40 kHz arasında uzanan frekans tepkisiyle yüksek kaliteli sesler sunuyor.

ROG Pugio II

Yeni ROG Pugio II her iki elle de kullanılabilen bir kablosuz mouse. Saniyede 400 inçe kadar hareket hızlara ulaşabilen 16.000 DPI sensöre, DPI On-The-Scroll özelliği sayesinde ince ayar yapmak da mümkün. ROG Pugio II, kablosuz bağlantı seçenekleri, ayarlanabilir yan düğmeler, kişiselleştirilebilen semboller, anahtar yuvaları ve RGB ışık bölgeleri gibi birçok özelliğe sahip.

Pugio II farklı oyun tarzları için hem kablosuz hem de kablolu bağlantı olanağı sunuyor. 1000 Hz sorgu oranıyla profesyonel yarışmalardaki tepki hızlarından faydalanmak için ROG Pugio II, 2,4 GHz RF bağlantı aygıtıyla birlikte kullanabiliyor ya da Bluetooth moduna geçip aygıta ihtiyaç duymadan oyun oynanılabiliyor. Pugio II’de bulunan Smart Hop kablosuz teknolojisi 2,4 GHz bandını çevreleyen trafiği ve parazitleri gerçek zamanlı olarak belirleyip bunlardan kaçınıyor. Böylece her yerde güçlü bağlantı sağlayabiliyor.

Pugio II ayrıca iki metre uzunluğunda hafif ve esnek bir kabloya sahip. Kullanıcılar kablolu bağlantıdan yararlanmak veya mouse’un pillerini şarj etmek istediğinde bu kabloyu kullanabiliyor. Pugio II, USB üzerinden bağlanan bu kablo ile iki saatten az bir sürede tamamen şarj oluyor. Pugio II 2,4 GHz üzerinden bağlandığında 69 saate, Bluetooth LE üzerinden bağlandığında ise 100 saate kadar pil ömrü sunuyor.

ROG Pugio II her iki elle de kullanılabiliyor. Pugio II’nin sağ ve sol yanlarında bir çift manyetik tuş bulunuyor. Bunların açıkta durmasını istemeyenler için ürünle birlikte gelen kapakla üzerlerini örtülebiliyor. Böylece bu tuşlara yanlışlıkla basma ihtimalini de ortadan kalkmış oluyor. İttirerek sabitleme imkanı sunan ROG’ye özgü anahtar yuvası tasarımı sayesinde mouse tuşlarının verdiği his ayarlanabiliyor.

MediaMarkt’ın desteği ile CES 2020’den en yeni haberleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.