Anasayfa Etkinlik CES JBL, AirPods Alternatifi Kulaklıklarını Duyurdu

JBL, AirPods Alternatifi Kulaklıklarını Duyurdu

JBL, CES 2020 fuarında Apple AirPods’a rakip olacak  iki farklı kablosuz kulaklık modelini sergiledi.

Ses aygıtlarıyla tanınan şirket, TUNE 220TWS ve LIVE 300TWS olarak isimlendirdiği iki yeni kablosuz kulaklığını piyasaya sunuyor. Yeni tanıtılan ürünler ülkemizde bazı firmalar aracılığıyla satışa sunulmuş durumda.

JBL TUNE 220TWS

100$ fiyat etiketiyle satışa sunulan kulaklık Apple’ın AirPods’un karşısına konumlandırılmış durumda. 220TWS, basit ve ince bir tasarıma sahip. Ürün giriş seviyesi AirPods ürünlerine karşı daha az şarj kapasitesi sunuyor. Tam şarjda 3 saat kullanım süresi sunan ürünün şarj kutusu ise 16 saatlik ek pil ömrü sağlıyor. TUNE 220TWS, 6 farklı renk seçeneği ile birlikte satışa sunulacak. Bu modelin tek eksisi ise JBL’nin üst düzey modellerinde bulunan yerleşik sanal asistanlar ile olan uyumluluğun bulunmaması.

JBL LIVE 300TWS

LIVE 300TWS modeli IPX5 standardına uygun şekilde tasarlandı. Ayrıca ürün egzersizler için daha uygun ve kulaklığın egzersiz yaparken düşme olasılığı daha düşük. Ayrıca ürün bilinen sanal asistanlar ile tam uyumlu olarak geliştirilmiş. Ek olarak LIVE 300TWS, telefonunuzun ses seviyesini düşüren ve sesleri yükselten JBL’nin TalkThru modunu içeriyor, böylece gerçek hayatta insanlarla konuşurken kulaklıklarınızı çıkarmanıza gerek kalmıyor. Ürün tam şarjla 4 saat dayanırken şarj kutusu ise ek 14 saatlik şarj desteği salıyor. Dört farklı renk seçeneğine sahip olan 300TWS 150$ fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor.

İlginizi çekebilir: JBL Güneş Enerjili Kablosuz Kulaklık İçin Destek Bekliyor