Anasayfa CES CES 2020 300 Hz Laptop: MSI GS66 Stealth Ön İncelemesi

300 Hz Laptop: MSI GS66 Stealth Ön İncelemesi

300 Hz paneliyle dikkat çeken MSI GS66 Stealth, özellikle mat siyah ve gizemli bir bilgisayar. Detaylarda ve estetik anlamında bir üst seviyeye çıkmış. Ancak esas büyük yenilikler panelin yanında batarya kapasitesindeki muazzam artış: 99.9 Watt/Saat bir pil ile geliyor.

MSI GS66 Stealth 4.6 Pound yani 2.08 kilogram. Batarya boyutunu düşününce 2 cm altında incelik ve bu ağırlık oldukça başarılı. GS serilerinin kasalarını uzun yıllardır kompakt yapıları sebebiyle beğeniriz, ancak 2020’nin modeli bir sonraki noktaya geçmeyi başarmış.

15.6 İnç bir bilgisayar, ince çerçeveli paneli ile kompakt 14 inçler gibi görünüyor ve bu da tasarımı iyileştiriyor.

İçerisinde 10. Nesil Intel işlemci ve en yeni Nvidia GeForce RTX ekran kartları bulunacak. Fuardaki örnek ne yazık ki bir mühendislik örneği ve donanım özellikleri gizlenmiş. Ancak 300 Hz panel için üst seviye konfigürasyon olacağı bariz.

Thunderbolt 3 portu ile 40 Gbps hız, şarj portu, Type-C üzerinden de şarj seçeneği, USB 3.2 Gen 2 ile 10 Gbps hız yine önemli teknolojik noktalar.

SteelSeries oyuncu klavyesinde detaylı RGB aydınlatma bulunurken, dışarıdan bakıldığında Stealth ruhuna uygun mat siyah ve ışıksız tasarımı en ciddi ofislere bile uygun duruyor. Klavye ışıklandırmasını sadeleştirebilir ya da kapatabilirsiniz.

Touchpad alanı hep istediğimiz gibi daha da geniş tutulmuş. DynAudio hoparlör kullanımı da MSI’ın laptoplarında uzun süredir başarılı bir şekilde devam ediyor. Bu çok ciddi ses kalitesi sunan bir fiziksel sürücü ve MSI her yıl bunu yazılımsal olarak geliştirmeye devam ediyor. Bu yıl incelemek istediğimiz modeller arasında.