Anasayfa Haber Samsung, CES 2022 Ekinliklerini Duyurdu

Samsung, CES 2022 Ekinliklerini Duyurdu

Samsung, her yıl ABD’de Las Vegas’ta düzenlenen CES (Consumer Electronics Show) etkinliğinin açılış oturumlarında yeni ürünleri, stratejileri ve teknolojileri tanıtıyor. Son iki yılda ise COVID-19 pandemisinin etkisi ile CES etkinliği yüz yüze olarak gerçekleştirilemedi. Ancak önümüzdeki yıl, tüketici elektroniği fuarı eski haliyle geri dönüyor. Öyle ki, Ağustos ayında bahsi geçen etkinlik için aşı zorunluluğu getirilmişti. Samsung da 2022 yılındaki CES etkinliğinde yeni teknolojilerini duyurmaya hazırlanıyor.

Güney Koreli teknoloji devi, CES 2022’de bir açılış etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Samsung Electronics Başkan Yardımcısı Jong-Hee Han, dünya çapındaki katılımcılara ve insanlara hitap etmek için CES 2022’de Samsung adına sahnede olacak. Şirketin CES 2022 açılış konuşmasının başlığı ise “Together For Tomorrow” olarak belirlenmiş. Bahsi geçen açılış konuşması, 5 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilmek üzere planlandı. Bu konuşma, Samsung’un web sitesinde ve YouTube kanalında da canlı olarak yayınlanacak.

Samsung, Katlanabilir Telefon Üretimini Artırmak İçin Binlerce Kişiyi İşe Alacak-1

Bununla birlikte Samsung’un, CES 2022’de neleri sergileyeceği henüz açıklanmış değil. Ancak şirketin, etkinlik sırasında MicroLED TV’leri, MiniLED TV’leri ve hatta QD-OLED TV’leri sergileyeceği söyleniyor. Şirket ayrıca, fuarda Galaxy S21 FE ve bazı Galaxy A serisi akıllı telefonlarını da piyasaya sürebilir. BESPOKE serisi cihazlar da dahil olmak üzere, yeni ev aletleri de firmanın vitrininin bir parçası olabilir.

Son olarak Samsung’un CES 2022 açılış konuşmasının Türkiye saati ile 05.30’da gerçekleştirileceğini de belirtelim.