Anasayfa Haber Vulkan 1.2 Destekli AMD Radeon 20.1.2 Sürücüleri Çıktı

Vulkan 1.2 Destekli AMD Radeon 20.1.2 Sürücüleri Çıktı

AMD Radeon 20.1.2 Sürücüleri

AMD, Vulkan 1.2 ve Dragon Ball Z: Kakarot için destek sunan AMD Radeon 20.1.2 sürücülerini sundu.

AMD yayınladığı son sürücünün üzerinden daha 1 hafta geçmeden Vulkan 1.2 ve Dragon Ball Z: Kakarot desteği sunan yeni bir Adrenalin 2020 Edition sürücüsü ile karşımıza çıktı. AMD Radeon 20.1.2 sürücüleri ile öncelikle Bandai Namco tarafından 17 Ocak tarihinde piyasaya sürülecek Dragon Ball rol yapma oyunu için gerekli optimizasyon sağlanıyor. Performans iyileştirmelerinin neler olduğu konusunda ise detay verilmiyor.

Sürücü aynı zamanda daha yeni yayınlanan Vulkan 1.2 için de destek sunuyor. Güncel Vulkan API ile yeni API uzantıları geliştirilmiş GPU hızlandırma işlevini ve performansını oyuncularla buluşturuyor.

AMD, bu sürücüsünde hata düzeltme tarafına ise pek odaklanmamış gibi gözüküyor. Son sürücüden bu yana sadece KovaaK 2.0: The Meta, Tetris Effect ve Snooker 19 ile yaşanan hatalar ile Radeon RX 5700 serisi ekran kartları ile yaşanan sorunlar düzeltilmiş.

Güncellemeye ve sürüm notlarına bu adresten erişebilirsiniz. Ek olarak, Windows için Radeon Settings uygulaması üzerinden de güncelleme yapmanız mümkün.

İlginizi çekebilir: AMD Freesync Teknolojisi Premium Ve Premium Pro Olarak Genişliyor