Anasayfa Haber Xiaomi Wear Uygulaması App Store’da Yayınlandı

Xiaomi Wear Uygulaması App Store’da Yayınlandı

Xiaomi Wear yazılımı artık App Store üzerinden indirilebilir durumda. Uygulama şimdilik sadece Xiaomi Watch Color cihazı ile uyumluluk gösteriyor.

Xiaomi giyilebilir cihazlar için yazılımdan sorumlu kişi olan Ren Tian, bu ayın başlarında şirketin Xiaomi Wear uygulamasının ilk sürümünü Ekim 2019’da Apple App Store’a sunduğunu açıklamıştı ancak şirket bunu onaylamamıştı.

Uzun bekleyişin ardından Xiaomi Wear mobil uygulaması artık App Store’a resmen eklendi. Ancak, resmi rapora göre uygulama henüz yalnızca bir adet giyilebilir cihazı destekliyor. (Xiaomi Watch Color) Xiaomi Wear uygulaması, şirketin ürettiği çeşitli akıllı giyilebilir cihazları yönetmek ve çeşitli spor aktiviteleri, uyku düzeni, değişen spor modları ile ilgili istatistikleri kontrol etmek için kullanılabiliyor.

Öte yandan, Android platformu için Xiaomi Wear uygulaması 1.1.12 sürümüne güncellendi. Performansı artırmak için birkaç hata düzeltmesi yapıldı ve yakın zamanda piyasaya sürülen Xiaomi Watch Color için de destek getirilmiş oldu.

App Store’daki Xiaomi Wear uygulamasına bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Huawei P40 Kamera Detayları Belli Oldu