Anasayfa Haber Valve, Left 4 Dead 3 Hakkında Açıklama Yaptı

Valve, Left 4 Dead 3 Hakkında Açıklama Yaptı

Valve, Left 4 Dead 3 üzerinde çalışmadıklarını ve söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Serinin son oyunu Left 4 Dead 2, 2009 yılında çıkış yapmıştı ve halen oyuncular tarafından oynanıyor. Son dönemde Left 4 Dead 3‘’ün geliştirildiği yönündeki haberler sürekli internette dolaşmaya devam ediyordu.

Left 4 Dead 3’ün eski bir versiyonundan alındığı iddia edilen yeni bir konsept tasarım ortaya atılmıştı. Valve News Network isimli YouTube kanalı, L4D 3 konsept tasarımlarını ve farklı ekran görüntülerini içeren bir video yayınladı. Bununla birlikte birçok farklı söylenti de ortaya çıkmıştı. Şirket, tüm iddiaları yalanladı ve insanların toplumu galeyana getirmek için “yanlış bilgilendirme yaptıklarını” söyledi.

“Birkaç yıl önce Left 4 Dead’in yeni oyunu üzerinde araştırma yaptık, ancak kesinlikle üzerinde çalışma yapmıyoruz. Bazı insanların toplumu ve diğer satış noktalarını heyecanlandırmak için yanlış bilgiler oluşturmaktan keyif aldıkları ortada. Ne yazık ki, şimdilik yeni bir L4D oyunu üzerinde çalışmıyoruz.”

Böylelikle söylentiler kesin bir dille yalanlandı ve akıllardaki soru işaretleri de ortadan kalkmış oldu. Left 4 Dead 3 en azından kısa ve orta vadede ortaya çıkmayacak.

İlginizi çekebilir: Cyberpunk 2077 Ertelendi