Anasayfa Haber Xiaomi Mi 10 Pro 5G Görüntüleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 10 Pro 5G Görüntüleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 10 serisinin beklenen cihazı Pro 5G görüntüleri Weibo tarafından paylaşıldı.

Lansman tarihi henüz kesinleşmeyen ancak söylentilerin Şubat ayını işaret ettiği, Mi 10 Pro 5G’nin neye benzeyeceği büyük merak konusuydu. 2019 yılında ürettiği amiral gemisi cihazları ile oldukça popüler bir marka haline gelen Xiaomi, seriye “Mi 10” ve “Mi 10 Pro 5G” olarak isimlendirilen iki farklı model ekleyeceğini duyurmuştu.

Weibo, paylaştığı görüntüler ile Mi 10 Pro 5G’nin ön ve arka tasarımını gözler önüne seriyor.

Xiaomi Mi 10 Pro 5G

Yeni görüntüler, Xiaomi Mi 10 Pro 5G’nin sol ve sağ taraflarına doğru eğimli bir ekrana sahip olduğunu gösteriyor.  Telefon, ekran üzerinden parmak izi okuyucusuna sahip olacak. Cihazın üst kenarına bakacak olursak, sistem mikrofonları ve ek hoparlör ızgarası ile donatılmış gibi görünüyor. Telefonun sağ tarafına ise bir ses düğmesi ve bir açma / kapatma tuşu yerleştirilmiş.

Xiaomi Mi 10 Pro 5G

Xiaomi Mi 10 Pro 5G dörtlü kamera kurulumu ile gelecek gibi görünüyor. Kamera özellikleri arasında ultra geniş açılı kamera, telefoto kamera ve makro kamera seçenekleri yer alıyor.

Xiaomi Mi 10 Pro 5G

Başka bir görsel, telefonun 65W hızlı şarj cihazıyla birlikte kutudan çıkacağını gösteriyor. Perakende paketin görüntüsü, büyük boyutlu “10” numaraya sahip minimalist tasarıma sahip siyah renkli bir kutu olduğunu gösteriyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi Mi MIX Alpha Çıkışı Ertelendi