Anasayfa Haber Mortal Kombat Kollection Online Tüm Platformlara Geliyor

Mortal Kombat Kollection Online Tüm Platformlara Geliyor

Mortal Kombat Kollection Online

Mortal Kombat Kollection Online oyunculara klasik üçlemeyi tekrar ziyaret etme olanağı sunacak.

Günümüze kadar devam etmiş olan en ikonik dövüş oyunlarından Mortal Kombat oyuncuların köklerini bir kez daha ziyaret etmesini sağlayacak. Özellikle ilk 3 oyunu hem oynanışı hem de yarattığı tartışmalar sebebiyle hafızalarda yer etmişti. Şimdi ise bu üç oyunun yenilenmiş hallerini sunacak Mortal Kombat Kollection Online ufukta gözüktü.

Yıllardır söylentileri dolaşan ve iptal edildiği bile düşülen oyunun son olarak PEGI derecesinin bulunması oyunun gelme ihtimalini güçlendirdi. Oyunda tahmin edeceğiniz üzere 18 yaş sınırı bulunduğunu da belirtelim. Oyunun açıklama kısmında ise Mortal Kombat hayranlarının her zaman istediği orijinal üçlemenin geliştirilmiş sanat, oynanış ve çevrimiçi özelliklerle inanılmaz bir deneyim sunacağı belirtilmiş.

Oyunun çıkacağı platformlar arasında ise PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch bulunuyor. Yani mobil cihazlar dışında tüm modern platformlar için oyun gelecek.

Şu an için tüm detayların kaynağı PEGI listelemesi olsa da Warner Bros., Interactive ve NetherRealm tarafından da oyunun yakın zamanda onaylanması bekleniyor.

İlginizi çekebilir: Captain Tsubasa: Rise of New Champions Geliyor