Anasayfa Mobil Samsung Galaxy Watch Active 2 İncelemesi

Samsung Galaxy Watch Active 2 İncelemesi

Samsung’un yeni akıllı saati Samsung Galaxy Watch Active 2 incelemesi ile karşınızdayız. Yeni tasarım anlayışı ve farklı özellikleriyle Watch Active 2 nasıl bir deneyim sunuyor?

Yeni Galaxy Watch Active öncelikle dijital olarak dönebilen Dokunmatik Çerçeve ile dikkat çekiyor. Geliştirilmiş One UI ile en iyi şekilde uyum sağlayan bu özellik kullanıcı deneyimini artırmayı hedefliyor. Üründe 360 x 360 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran kullanılıyor. Ayrıca, 1.2 inç ile 1.4 inç ekran boyutları ile 40 mm ve 44 mm kasa seçenekleri sunuluyor.

Gücünü çift çekirdekli 1.15 GHz hızında Exynos 9110 çipsetten alan üründe, modele bağlı olarak 247 mAh veya 340 mAh batarya bulunuyor. 4 GB dahili depolama sunulurken Wi-Fi model 768 MB RAM, LTE model 1.5 GB RAM ile geliyor. Samsung akıllı saat için alüminyum ve paslanmaz çelik malzeme tercihinde de bulunabiliyorsunuz. Öte yandan, LTE için sadece paslanmaz çelik seçilebiliyor.

My Style (Stilim) saat arayüzü ise kendinizin bir fotoğrafınızı alıp Samsung renk çıkartma algoritmasını kullanarak kayış seçenekleri ve farklı arayüzler öneriyor. Galaxy ekosisteminin bir parçası olan Watch Active 2’nin Samsung akıllı telefonlar ile daha uyum içinde çalışacağını da söyleyelim. Örneğin, saatinizi kamerayı kontrol etmek için kullanmanız mümkün.

Ürün güncellenmiş Running Coach uygulaması ile egzersizlerinizde gerçek zamanlı olarak hangi aşamada olduğunuzu kontrol edebiliyor. Üründe aynı zamanda yeni sensörler de mevcut. Tüm sensörler şu şekilde; 8 fotodiyot ile kalp ritmi izleme, EKG, ivmeölçer, jiroskop, barometre ve ortam ışığı. Önemli bir yenilikse 4G LTE sayesinde yakınlarda akıllı telefonunuz olmasa bile internete erişebilecek olunması.

Samsung Galaxy Watch Active Türkiye fiyatı ise 40 mm versiyon için 1.599 TL, 44 mm versiyon için 1.799 TL.