Anasayfa Haber iPhone 11 Pro İle Çekilen Geniş Açılı Fotoğraf Örnekleri

iPhone 11 Pro İle Çekilen Geniş Açılı Fotoğraf Örnekleri

Ultra geniş açılı kameralar, son derece geniş görüş açısına sahip görüntüler üretebiliyor. Özellikle mimari ve manzara fotoğrafçıları arasında da popüler bir seçimdir, çünkü fotoğrafı çekilen süjenin yanı sıra onu çevreleyen öğelerin çoğunu da kadraja sığdırmaya imkan tanır.

Profesyonel Türk fotoğrafçıları da iPhone 11 Pro’nun sunduğu Ultra Geniş kamera özelliğini kullanarak, Türkiye’nin güzelliklerini daha geniş bir açıdan fotoğrafladılar. Çekilen fotoğraflar arasında İstanbul Boğazı’ndan, Haliç’e, Kayseri’nin Yılkı Atlarından Kapadokya’nın balonlarına kadar onlarca yer bulunuyor.

Kerem Uzel – İstanbul

Ömer Serkan Bakır – Kapadokya, Erciyes

Çiler Geçici – Uçhisar

Burçin ve Erdi Vahid – Urla Demircili Köyü, Bafa Gölü, Bolu Abant Gölü, Dikili Pissa Koyu

iPhone 11 Pro Ultra Geniş Açılı Kamera Nasıl Çalışıyor?

iPhone 11 ve iPhone 11 Pro’daki yeniden tasarlanmış Kamera arayüzü, çerçevenin ötesinde neler olduğunu göstermek için yeni Ultra Geniş kamerayı kullanıyor ve bu sayede kadraja eskisiden dört kat daha geniş bir alan sığdırabiliyor.

Ultra Geniş kameraya geçmek ve iPhone’unuzun görebileceği her şeyi yakalamak için 0.5 düğmesine dokunun ve zoom tekerleğini döndürerek Ultra Geniş’ten Telefotoya kameralar arasında hızlıca hareket ederek 4 kat optik yakınlaştırma aralığı sağlayın.