Anasayfa Haber NVIDIA’dan Cyperpunk 2077’ye Özel Ekran Kartı

NVIDIA’dan Cyperpunk 2077’ye Özel Ekran Kartı

Cyberpunk 2077 için özel olarak ve sınırlı sayıda üretilecek NVIDIA ekran kartı oyuncularda merak uyandırdı.

Cyberpunk 2077’yi herkes 16 Nisan’da beklerken ani bir erteleme kararı gelmişti. The Witcher serisinin de yapımcısı olan CD Projekt RED, oyunun 17 Eylül’de çıkış yapacağını duyurdu. Görünüşe göre NVIDIA’dan merakla beklenen oyun ile ilgili bir jest geliyor.

Cyberpunk 2077 resmi Twitter hesabından “Sınırlı sayıda Cyberpunk2077 GPU hakkında ne düşünüyorsunuz?” şeklinde bir soru geldi. NVIDIA’nın resmi hesabından ise “takipte kalın” şeklinde bir yanıt geldi. Yanıtın altına eklenen bulanık görsele baktığımızda gizemli bir ekran kartı görüyoruz.

Cyberpunk 2077 için sınırlı sayıda üretilecek bu ekran kartı, referans tasarım RTX serisini temel alacak gibi görünüyor. Bunun yanında Cyberpunk 2077 temasının da renkleri olan sarı hatlar dikkatleri üzerine çekiyor.

Bildiğiniz gibi NVIDIA, benzer şekilde Star Wars Sürümü Titan Xp ekran kartını tasarlamıştı. Bu tasarımın hangi RTX modeline ait olacağı ve teknik detaylarına ilişkin hiçbir bilgi paylaşılmış değil. Bu özel tasarımı Eylül ayında Cyberpunk 2077’nin çıkışı ile birlikte görmeyi bekliyoruz.

İlginizi çekebilir: NVIDIA Ampere Mimarisi ile %50 Performans Artışı Yaşanabilir