Anasayfa Haber Bülten SteelSeries Apex 5 Oyuncu Klavyesi Hibrit Anahtarlarıyla Dikkat Çekiyor

SteelSeries Apex 5 Oyuncu Klavyesi Hibrit Anahtarlarıyla Dikkat Çekiyor

SteelSeries’in 2020 yılının başında satışa sunduğu Apex 5 ile oyuncuların oyun kalitesini artırmayı hedefliyor. Hibrit mekanik oyun anahtarına sahip olan Apex 5, mekanik klavye hissiyatı verebiliyor.

Çoğu oyuncu klavyesinde ön plana çıkarılmayan bir özellik olan OLED Akıllı Ekran özelliği Apex 5’te hayli önemli. Bu özellik sayesinde oyun severler, oyun içi ve Discord gibi uygulama bildirimlerini anlık olarak takip edebiliyor. Dinamik Per-Key RGB aydınlatma özelliği, oyun dünyasına farklı bir ışık tutuyor. Milyonlarca renk seçeneği ve reaktif yazma efektleri sayesinde Apex 5, diğer SteelSeries ürünleri ile senkronize edilebiliyor. Aynı zamanda oyuncular bu öne çıkan özellikle oyun tasarımlarını kişiselleştirebiliyor.

Uçak sınıf alüminyum alaşımı sayesinde dayanıklılığı en üst seviyeye çıkarmayı ve uzun ömürlü olmayı amaçlayan oyuncu klavyesi, manyetik el desteği ile de yumuşak dokunuş hissi sağlıyor. Apex 5, oyun esnasında kesinti olmadan özel multimedya kontrolleri özelliği sayesinde tek dokunuşla ses seviyesini ve tercihlerinin düzenlenmesine izin veriyor. Bununla birlikte oyuncular artık oyunlarını bölmeden istediklerini yapabiliyor. SteelSeries, en büyük sorun olan kablolar için ise çözüm olarak üç yollu kablo yönlendirme özelliğini sunuyor. Bu özellik sayesinde oyun severler kablolarının çıkması için yönlendirme yapabiliyor.