Anasayfa Haber Bülten ADATA Güç Kesintilerine Karşı Korumalı Yeni SSD Modelini Duyurdu

ADATA Güç Kesintilerine Karşı Korumalı Yeni SSD Modelini Duyurdu

ADATA Technology, işletmelere yönelik 2,5 inç SATA III ISSS333 PLP SSD modeli sahip olduğu Güç Kesintisi Koruması ile daha yüksek veri güvenliği sunmayı amaçlıyor.

ADATA ISSS333 PLP SSD’ler 3D NAND Flash yongalar kullanılarak üretiliyor ve kullandıkları SATA III 6Gb/s arabirimi ile saniyede 560MB okuma ve 520MB yazma hızına ulaşabiliyor ve enerji tasarrufu sağlamak için 2,3 watt güç tüketiyor. Güç Kesintisi Koruması (PLP) bulunan ISSS333 SSD, kullanıcıların verilerini ani güç kesintileri sebebiyle gerçekleşebilecek kayıplardan koruyor.

Kısa devre korumalı kapasitörler kullanan ürün -40°C ila 85°C arasındaki sıcaklıklarda çalışabiliyor. Düşük Yoğunluklu Eşlik Kontrolü (LDPC) hata doğrulama kodu teknolojisinden faydalanan ADATA ISSS333 olası hataları tespit edip onararak hem veri kaybını önlüyor hem de SSD’nin kullanım ömrünü uzatabiliyor.

ADATA ISSS333 3D TLC PLP SSD’leri oluşturan hücrelerin 3000 Program/Silme (P/E) döngüsü ömrü bulunuyor. Bu da dayanıklılık, güvenilirlik ve stabil çalışma konusunda ISS333’ün 2D MLC SSD’ler ile aynı seviyede olduğunu gösteriyor. Bunun yanında yeni SSD modeli ADATA’nın özel A+SLC teknolojisini kullanıyor.

Daha yüksek güvenilirlik ve performans için S.M.A.R.T ve Windows TRIMM Command gibi pek çok teknolojiden faydalanan ADATA ISSS333 aynı zamanda 5G internet ağlarına da uyumlu çalışıyor. Ürün, yeni 5G ağlarla birlikte gelecek yüksek veri aktarım hızları nedeniyle ihtiyaç duyulacak geniş depolama alanlarını karşılamak üzere 64GB ile 2TB arasında depolama çözümleri sunuyor.