Anasayfa Haber GPU Teknoloji Konferansı (GTC 2020) Çevrimiçi Düzenlenecek

GPU Teknoloji Konferansı (GTC 2020) Çevrimiçi Düzenlenecek

NVIDIA, GTC 2020 etkinliğinin dijital olarak düzenlenmesinde karar kıldı.

Koronavirüs salgını etkisini sürdürürken en son Oyun Geliştiricileri Konferansı ve Mobil Dünya Kongresi gibi iki dünyaca ünlü etkinlik iptal edilmişti. NVIDIA, GPU Teknoloji Konferansı’nı her yıl düzenliyor ve birçok şirket katılım sağlıyor. Şirketin yeni 7 nm Ampere mimarisiyle birlikte 3000 serisi gibi yeni ekran kartlarını bu etkinlikte duyurma ihtimali de bulunuyor. İptal edilen etkinliklerin ardından gözler GTC’ye çevrilmişti ve NVIDIA’dan bir açıklama geldi.

NVIDIA, GPU Teknoloji Konferansı’nın (GTC) iptal edilmeyeceğine ve gösterinin koronavirüs etrafındaki önlemlerle devam edeceğine güvence verdi. GPU üreticisi, San Jose Kaliforniya’da düzenlenecek olan etkinliği çevrimiçi yapılması koşuluyla iptal etmeye karar verdi. Yani CEO Jensen ve katılımcılar yine konuşmalarını insanlara duyurabilecek.

“Jensen yine bir açılış konuşması yapacak. Duyurularımızı paylaşmaya devam edeceğiz ve katılımcılarımızın konuşmalarını paylaşabilmelerini sağlamak için çalışacağız. Ancak bunların hepsini çevrimiçi yapacağız. Bunu planlamak için çalışıyoruz ve kullanılabilir olduğunda ayrıntıları paylaşacağız.”

Ek olarak GTC etkinliği için kaydolan herkese tam bir geri ödeme yapılacağı belirtildi. Etkinliğin ise 22-26 Mart tarihleri arasında yapılması planlanıyor, GTC 2020, belki de dijital etkinlikler konusunda bir örnek teşkil edebilir ve yeni bir yolun başlangıcı olabilir..

İlginizi çekebilir: Mobil Dünya Kongresi (MWC 2020) İptal Edildi