Anasayfa Haber 61 Gram Oyuncu Faresi: Razer Viper Mini

61 Gram Oyuncu Faresi: Razer Viper Mini

Razer Viper Mini

Razer Viper Mini oyun faresi orijinal modeldeki birçok özelliği beraberinde getiriyor.

Razer, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında piyasaya sürdüğü Viper modelinin daha küçük ve ucuz versiyonu olan Viper Mini oyun faresini duyurdu. Razer Viper Mini büyük modelde olan birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Bunların başında ise optik fare anahtarları bulunuyor. Bu anahtarlar kızılötesi ışık ışını kullanarak tıklamayı gerçekleştiriyor ve fiziksel temasa gerek duymuyorlar. Böylece hassasiyet artarken, kazara yapılan çift tıklamalar da azalıyor.

Orijinal Viper 69 gram ağırlığındayken, Mini ise sadece 61 gram ağırlığında. Razer Speedflex kablo ise fareyi hareket ettirmeyi kolaylaştırıyor. Fare iki elle de uyumlu bir tasarım sunarken, yan tuşlar ise sadece sol tarafta.

Orijinal Viper 16.000 DPI çözünürlüğe sahipken bu model neredeyse bunu yarıya indiriyor ve 8.500 DPI sunuluyor. Hızlanma ise 50G yerine 35G. Yine büyük modelde 8 özelleştirilebilir tuş varken küçültülmüş modelde ise 6 özelleştirilebilir tuş mevcut. Synapse 3 yazılımı ile Razer Chroma aydınlatma için destek neyse ki devam ediyor. Viper Mini’nin dahili belleği profillerinizin doğrudan farede depolanmasına olanak sağlıyor.

Satışları başlayan Razer Viper Mini 49.99 euro fiyat etiketi taşıyor.

İlginizi çekebilir: Razer DeathAdder V2 ve Basilisk V2 Tanıtıldı