Anasayfa Haber Ücretsiz Call of Duty Warzone Nasıl İndirilir?

Ücretsiz Call of Duty Warzone Nasıl İndirilir?

ücretsiz Call of Duty Warzone nasıl indirilir

Bir süredir sızıntılara konu olan Call of Duty Warzone bugün itibarıyla tamamen ücretsiz bir şekilde indirmeye sunuldu. Peki ücretsiz Call of Duty Warzone nasıl indirilir?

Dün akşam duyurusu gerçekleşen ve bugün itibarıyla indirmeye sunulan ücretsiz Call of Duty Warzone oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı. Bizde sizler için hazırlamış olduğumuz bu rehber konusuyla beraber “Call of Duty Warzone nasıl indirilir?” sorusunun cevabını veriyoruz.

Call Of Duty Warzone Nasıl İndirilir?

Bildiğiniz üzere Activision’ın bir süredir Call of Duty Modern Warfare için Warzone isimli Battle Royale modu üzerinde çalıştığı iddia ediliyordu. Tüm bu iddiaların ışığında Modern Warfare’ın  Warzone isimli Battle Royale modu 9 Şubat günü yayınlanan tanıtım videosu ile resmiyet kazandı. Call of Duty Warzone adıyla oyun severlerin huzuruna sunulan oyunun yeni moduyla beraber oyuncuları bambaşka bir Battle Royale deneyimi bekliyor.

Warzone’un oyunculara sunduğu yeniliklerden bahsetmeden önce dilerseniz ücretsiz “Call of Duty Warzone nasıl indirilir?” sorusunun cevabını verelim.

ücretsiz call of duty warzone nasıl indirilir

Daha önceden Call of Duty Modern Warfare (2019) oyunu satın almış olan oyuncular ve son güncellemeyi yapmış olan oyuncular,  Warzone moduna 18 ila 22 GB boyutundaki güncelleme ile erişim sağlayabilecekler. Ancak son yayınlanan 1.51.1 güncellemesini indirmediyseniz hemen yukarıdaki görselden de görebileceğiniz üzere Warzone’a erişim sağlayabilmek için yaklaşık olarak 96 GB’lık bir güncelleme indirmeniz gerekiyor.

Call of Duty Modern Warfare’ı daha önceden satın almayan oyuncular ise kullandıkları (PS4, Xbox One, PC) platform üzerinden oyunun mağazasına erişerek Call of Duty Warzone’u tamamen ücretsiz bir şekilde indirebilecekler. Ancak bu kısımda daha önceden Modern Warfare’ı satın almayan oyuncuların yaklaşık olarak 85 GB’lık bir indirme yapmaları gerekiyor. Bu da doğal olarak onlarca saat anlamına geliyor.

İndirime sırasında oyuncuların sıkılmaması için de oldukça ince düşünen Activision, bu kısımda oyunlara Modern Warfare’ın demosunu sunuyor. İndirime sırasında bu demo ile oyuncuların vakit geçirmesine olanak sağlayan geliştirici ekip, oyunun demo sürümünde ise Gunfight adı verilen oynanış moduna yer veriyor. Böylelikle oyuncular saatlerce indirmenin tamamlanmasını beklemek yerine Gunfight modu ile zaman geçirebilecekler.

Tabii, tüm bunlardan önce oyunu PC üzerinden oynamak isteyenler hemen aşağıda yer alan link üzerinden Battle.net’e üye olarak hesap oluşturmaları gerekiyor. Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonraysa yine aşağıda yer alan link üzerinden Battle.net uygulamasını bilgisayarınıza indirip kurmanız lazım. Tüm bu kurulum işlemlerinden sonraysa Warzone’u hiçbir ücret ödemeden Battle.net uygulaması üzerinden bilgisayarınıza indirmeye başlayabilirsiniz.

Not: Call of Duty Warzone için oyuncuların saat 20:00’a kadar beklemeleri gerekiyor.

Call of Duty Warzone Oyunculara Neler Sunuyor?

Call of Duty Warzone indirme işleminden kısaca bahsettiysek, o zaman Warzone’un oyunculara neler sunduğuna da kısaca değinelim.

Daha önceden paylaşılan raporda olduğu gibi Warzone, Battle Royale ve Yağmalama modu olmak üzere iki farklı mod ile karşımıza çıkıyor. Adından da anlayabileceğiniz üzere Yağmalama modunda oyuncular haritadaki belli bölgeleri yağmalayarak ganimetleri ele geçirmeye çalışacaklar.

Oldukça geniş bir haritaya ev sahipliği yapan Warzone modunda oyuncuların harita içerisinde daha hızlı hareket edebilmeleri için de 5 farklı ulaşım aracına da yer veriliyor. Ana oyunun dışında daha önceden görmediğimiz mekaniklere ev sahipliği yapan Warzone’un oldukça eğlenceli ve sürükleyici olduğunu da söyleyebiliriz.

ücretsiz Call of Duty Warzone nasıl indirilir?

Warzone’un en ilginç yanı ise bir maçta öldüğünüzde, kendinizi yakın zamanda düşen diğer oyuncuyla beraber bir hapishanede buluyorsunuz. Bu kısımda geliştirici firma oyunculara birebir mücadele şansı veriyor. Eğer verilen bu şansı iyi değerlendirip birebir mücadeleden galip ayrılırsanız takım arkadaşlarınızın arasına yeniden katılabiliyorsunuz.

Birebir mücadeleyi kaybettiğiniz zamandaysa takım arkadaşlarınızın sizi yeniden hayata döndürmek için belli miktarda para ödemesi gerekiyor. Warzone modunda aynı zamanda oyuncuların bazı hedefleri de gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu hedefleri gerçekleştirdikleri zaman ise belirlenen para ödüllerine sahip olan oyuncular, elde ettikleri bu paralarla çeşitli eşyalar ve özellikler satın alabiliyorlar.

İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Battle Royale Oyunu Call of Duty: Warzone