Anasayfa Haber LG, IPS Panel 240 Hz Oyuncu Monitörünü Duyurdu

LG, IPS Panel 240 Hz Oyuncu Monitörünü Duyurdu

LG’nin yeni oyuncu monitörü 27 inç boyutundaki IPS paneli ile birlikte 240 Hz yenileme hızı ve 1 ms tepki süresi sunuyor.

LG, oyunculara özel olarak tasarladığı UltraGear 27GN750 monitörünü piyasaya sundu. Bu monitörde 27 inç boyutunda ve 1920×1080 (FHD) çözünürlükte IPS panele yer verilmiş. Görsel doğruluk sunan IPS panelin yanında monitör, oyunculara 240 Hz yenileme hızı ve 1 ms tepki süresi sunabiliyor.

UltraGear 27GN750, ekran yırtılmasını ortadan kaldırmak ve daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için NVIDIA G-Sync ve Adaptive-Sync teknolojisini destekliyor. Monitörün renk gamutuna göz attığımızda ise sRGB’nin yüzde 99’unu kapsadığını görüyoruz. Ekranı hızlı ayarlara getirdiğimizde 1ms (GtG) tepkime süresine ulaşabiliyorsunuz. Kontrast oranı olarak bu tip monitörlerde yaygın olan 1.000: 1 oranı sunulurken HDR10 desteği de bulunuyor. Unutmadan 178˚ görüş açıları ve 400 nit parlaklık değeri sunduğunu da söyleyelim.

LG’nin 27GN750 monitörü ayrıca daha iyi oyun performansı için en aza indirilmiş giriş gecikmesine izin veren Dynamic Action Sync ve daha karanlık sahnelerde bile daha iyi görünürlük sağlayan A Black Stabilizer teknolojisine sahip.

FPS veya yarış simülasyonları gibi daha yüksek aksiyon içeren oyunlar için tasarlanan monitörün 3 taraflı çerçevesi olabildiğince ince şekilde tasarlanmış. Bu da çoklu monitör kurulumu için bir avantaj sağlıyor. UltraGear 27GN750 ile gelen stand sayesinde yükseklik ve eğim ayarları da yapılabiliyor.

Monitör bağlantısı için iki adet HDMI ve bir adet DisplayPort çıkışı kullanılabiliyor. Bunun yanında iki adet USB bağlantısı içeren bir USB hub konumlandırılmış. Buna ek olarak bir de kulaklık çıkışı mevcut. LG yetkili satıcıları, LG UltraGear 27GN750’nin 399 dolar fiyatında satışa sunulduğunu açıkladı.