Anasayfa Haber 2020 iPhone SE, Apple Store’da Ortaya Çıktı

2020 iPhone SE, Apple Store’da Ortaya Çıktı

Apple’ın bir süredir sızıntılara konu olan 2020 iPhone SE modeli Apple Store’da göründü.

9to5Mac tarafından servis edilen özel haberde uzun süredir sızıntılara konu olan giriş seviyesi iPhone modeli hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Güvenilir kaynaklarca elde edilen bilgilere göre, Apple’ın 2020 iPhone SE modelini çok yakın bir zamanda satışa sunacağı ileri sürülüyor.

2020 iPhone SE Geliyor

Şu zamana kadar uygun fiyatlı iPhone modelleri hakkında birçok sızıntı haberi yapıldı. Yapılan bu haberlerde ise özellikle iPhone SE 2 ve iPhone 9 isimleri ön plana çıktı. Ancak, bugün 9to5Mac tarafından paylaşılan özel haberde Apple’ın giriş seviyesi iPhone modelinde bambaşka bir isimlendirmeye gideceğini görmekteyiz. Bu kısımda paylaşılan bilgiler doğrultusunda Apple, yeni giriş seviyesi modelinde 2020 iPhone SE ismini tercih edecek.

Son paylaşılan raporlara göre yeni modelde iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Plus modellerine güç veren A13 Bionic işlemcisine yer verilecek. Uygun fiyatı ile beraber iPhone 8’in yerini alacak olan telefon aynı zamanda Apple’ın resmi mağazası üzerinde de boy gösterdi.

2020 iPhone SE

9to5Mac tarafından paylaşılan raporda aynı zamanda 2020 iPhone SE’nin renk ve depolama seçenekleri de ortaya çıktı. Bu kısımda paylaşılan bilgilere göre yeni iPhone modeli Beyaz, Siyah ve PRODUCT (Kırmızı) olmak üzere üç farklı renk seçeneğine ev sahipliği yapacak. Depolama tarafında ise iPhone 8’de olduğu gibi 64 GB, 128 GB ve 256 GB dahili hafıza seçeneklerine yer verilecek.

Fiyat ve Stok Durumu

Hatırlarsanız, Ming-Chi Kuo tarafından da paylaşılan raporlarda uygun fiyatlı iPhone modelinin 64 ve 128 GB’lık depolama seçenekleriyle beraber satışa sunulacağı ileri sürülmüştü. Şimdi ise 9to5Mac tarafından elde edilen bilgiler doğrultusunda 256 GB’lık iPhone SE modeli de ilk kez gün yüzüne çıktı.

Tabi tüm bunların haricinde yeni iPhone modeli hakkında en çok merak edilen detaylardan birisi fiyat olarak karşımıza çıkıyor. Bu kısımda Ming-Chi Kuo geçen sonbaharda Apple’ın yeni modelinin 399 dolardan başlayan etiket fiyatıyla satışa sunulacağını iddia etmişti. Son paylaşılan raporlarda ise yeni iPhone modelinin fiyatının yine aynı şekilde 400-450 dolar arasında olacağı tahmin ediliyor.

Yeni iPhone modelinin ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili henüz net bir bilgi yok. Ancak 9to5Mac bu hafta başında paylaşmış olduğu haberde yeni iPhone modelinin 15 Nisan’da duyurulacağını ve 22 Nisan’da satışa sürüleceğini açıklamıştı.

İlginizi çekebilir: Yeni iPhone 9 Kılıfı Mağazalara Gönderilmeye Başladı

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version