Anasayfa Haber macOS ve Windows İçin Cloudflare WARP VPN Beta Duyuruldu

macOS ve Windows İçin Cloudflare WARP VPN Beta Duyuruldu

Cloudflare, WARP VPN hizmetinin Windows ve macOS için beta sürümünü duyurdu.

Cloudflare, kısa sürede popülerleşen bir DNS çözümleyici olan 1.1.1.1 hizmetini kullanıma sunmuştu. Geçtiğimiz yıl ise bu hizmete performans ve güvenlik teknolojisi eklenerek WARP VPN hizmeti ortaya çıktı. WARP, ilk olarak Cloudflare’ın iOS ve Android 1.1.1.1 hizmetinde bir seçenek olarak piyasaya sürüldü. Windows ve macOS kullanıcılarından gelen yoğun talep üzerine şirket, bu platformlarda hizmetin hayata geçmesini istediğini açıklamıştı.

Şimdi ise Cloudflare, WARP VPN hizmetinin artık Windows ve macOS için beta sürümünde mevcut olduğunu duyurdu. Beta sürümü, önümüzdeki birkaç hafta içinde gönderilen davetlerle Cloudflare’ın Argo ağını kullanmak için ödeme yapan ve internet hızını daha fazla artıran WARP+ abonelerine sunulacak.

Cloudflare CEO’su Matthew Prince, “macOS ve Windows için WARP istemcisi, internet bağlantılarını güvence altına almak ve yapılan casuslukları engellemek için hızlı ve verimli olan Wireguard protokolüne güveniyor” diyor.

Bununla birlikte 1.1.1.1 mobil uygulamasındaki WARP gibi, macOS ve Windows’da temel hizmetin ücretsiz olacağı açıklandı. Bu işletim sistemlerinin yanında Linux’a da yakında destek verileceğinin altı çiziliyor.

İlginizi çekebilir: Windows ve macOS İçin Facebook Messenger Uygulaması Çıktı