Anasayfa Haber iPhone 12 Ekran Boyutları Ortaya Çıktı

iPhone 12 Ekran Boyutları Ortaya Çıktı

iPhone 12 ekran boyutları

Merakla beklenilen iPhone 12 serisinin ekran boyutları ortaya çıktı.

Apple’ın bir süredir sızıntılara konu olan iPhone 12 serisi ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Son paylaşılan raporlarda ise iPhone 12 ekran boyutları sızdırıldı.

Daha önceden yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Jon Prosser tarafınca yayınlanan rapora göre, iPhone 12’nin dört farklı modelden oluşacağını görmekteyiz. Söz konusu bu dört model ise  iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max olarak isimlendiriliyor. Ayrıca Jon Prosser tarafınca paylaşılan raporda iki farklı iPhone modeli de ön plana çıkıyor. 5.4 inç ve 6.1 inç boyutundaki ekranlara ev sahipliği yapacağını gördüğümüz iPhone 12 modellerinde aynı zamanda çift kamera kurulumuna da yer veriliyor.

iPhone 12 ekran boyutları

Pro ve Pro Max modelleri ise sırasıyla 6.1 inç ve 6.7 inç büyüklüğündeki ekran boyutlarına ev sahipliği yapıyor. Bu kısımda ise güvenilir kaynaklarca elde edilen bilgilere göre her iki modelin de üçlü arka kameraya sahip olduğu ve LiDAR isimli tarayıcıyla beraber geleceği iddia ediliyor.

Bildiğiniz üzere şimdiye kadar yeni iPhone serisi ile ilgili birçok sızıntı haberi yapıldı. Yapılan bu sızıntılarla yeni iPhone modellerinin 5G desteğine ve A14 Bionic işlemcisine sahip olacağı iddia edildi. Tabi tüm bu ortaya atılan iddiaların kesin olarak doğru olduğunu söylemek pek mümkün değil. Ne yazık ki en net ve doğru bilgiler için en az 6 ay kadar beklememiz gerekiyor.

İlginizi çekebilir: TCL 10 Serisi Fiyat ve Özellikleri