Anasayfa Haber OnePlus Bullets Wireless Z Tanıtıldı

OnePlus Bullets Wireless Z Tanıtıldı

OnePlus Bullets Wireless Z özellikleri

Yeni nesil amiral gemisi modellerini tanıtan OnePlus, aynı zamanda özellikleri ile dikkat çeken OnePlus Bullets Wireless Z modelini de tanıttı.

14 Nisan günü düzenlenen lansman ile beraber büyük bir sürprize imza atan OnePlus, söz konusu etkinlikte yeni nesil kablosuz kulaklık modelini de gün yüzüne çıkarttı. Peki, 20 saatlik kullanım sunan OnePlus Bullets Wireless Z özellikleri ve fiyatı ile bizlere neler sunuyor? Gelin OnePlus’ın yeni kablosuz kulaklığını yakından inceleyelim.

OnePlus Bullets Wireless Z Özellikleri ve Fiyatı

İki hafta kadar önce yapılan sızıntı ile beraber ortaya çıkan Bullets Wireless Z sonunda resmi olarak tanıtıldı. Sahip olduğu teknik özellikler ile beraber ön plana çıkmayı başaran OnePlus’ın yeni nesil kablosuz kulaklığı, daha önceden belirtildiği gibi kullanıcılara 20 saatlik bir kullanım ömrü sunuyor. Aynı zamanda 10 dakikalık hızlı şarj ile 10 saatlik bir kullanım ömrünü de kullanıcılara sunan kablosuz kulaklık, şık tasarımıyla da ön plana çıkıyor.

OnePlus Bullets Wireless Z özellikleri

Kablolu bir yapıya sahip olan yeni nesil kulaklık, her ne kadar kabloya sahip olsa da tamamen kablosuz olarak bağlantı kuruyor. Özellikle sporculara odaklanan yeni nesil kablosuz kulaklığın 9.2 mm sürücüler üzerine kurulduğunu görmekteyiz. Bu sayede kullanıcılara oldukça kaliteli bir ses deneyimi vadeden Bullets Wireless Z, aynı zamanda bünyesinde düşük gecikme modunu da bulunduruyor.

Bunun haricinde Bluetooth 5.0 desteğini de kullanıcılara sunacağı belirtilen Bullets Wireless Z’nin aynı zamanda USB Type-C ile şarj olacağı da açıklandı. Son olarak, 14 Nisan günü düzenlenen etkinlik ile beraber yeni nesil kablosuz kulaklığın fiyatı da açıklandı. Bu kısımda yapılan açıklamada söz konusu kulaklığın 50 dolardan başlayan etiket fiyatıyla piyasaya sürüleceği belirtildi.

 

İlginizi çekebilir;