Anasayfa Haber Red Dead Redemption 2 Xbox Game Pass’a Geliyor

Red Dead Redemption 2 Xbox Game Pass’a Geliyor

Red Dead Redemption 2 Xbox Game Pass

Rockstar Games’in sevilen oyunu Red Dead Redemption 2 Xbox Game Pass’a geliyor.

Microsoft, COVID-19 salgınının yaşandığı günlerde vakit geçirmek isteyenler için Xbox Game Pass’a yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Daha önceden GTA 5’i sisteme dahil eden Microsoft, şimdi de Red Dead Redemption 2 oyununu Xbox Game Pass’a eklemeye hazırlanıyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Xbox Game Pass üyeliğine sahip kullanıcılar 7 Mayıs tarihinden itibaren Red Dead Redemption 2’ye ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabilecekler.

Red Dead Redemption 2 Xbox Game Pass

Aynı zamanda yapılan açıklamayla beraber konsol sahibi Game Pass üyelerinin Red Dead Online’a da erişim sağlayabileceğini görmekteyiz. Bunun haricinde oyunun PC versiyonunun Game Pass’a gelip gelmeyeceği de bilinmiyor.

Bunun yanı sıra Microsoft, geçtiğimiz günlerde de hem konsol hem de PC tarafında Game Pass’a yeni oyunlar eklemişti. Bu doğrultuda PC tarafında Gears TacticsThe Long Dark ve Machinarium gibi toplamda 7 yapım Xbox Game Pass’a geleceği açıklanmıştı. Konsol tarafına ise The Long Dark, Deliver Us The Moon ve Gato Roboto gibi oyunlar eklenmişti. Söz konusu oyunlar ile ilgili detaylı bilgileri buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xbox Series X Resmi Logosu Ortaya Çıktı