Anasayfa Haber SnowRunner Mod Desteği ile Gelecek

SnowRunner Mod Desteği ile Gelecek

SnowRunner, modlar ile birlikte yeni mekanlara ve araçlara ev sahipliği yapacak.

Şu an için ön sipariş sürecinde olan SnowRunner, 28 Nisan tarihi itibariyle satışa çıkmaya hazırlanıyor. Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için eşit zamanlı indirmeye sunulacak. Bu oyunu PC’de oynamak isteyenler Epic Games üzerinden satın alabiliyor.

Oyunlar her ne kadar sevilirse sevilsin sonradan eklenen özelleştirmeler ve modlar oyunları çok farklı boyutlara taşıyabiliyor. SnowRunner’ın öncülü olan MudRunner için oyuna yeni araçlar, haritalar, malzemeler, sesler ve daha fazlasını ekleyen yaklaşık 5.000 mod bulunuyor.

SnowRunner Mod Desteği

Oyunun yapımcısı Saber Interactive, SnowRunner’ın modları da destekleyeceğini ve oyun çıkış yaptığında bazı hazır araç modlarının getirilmesi için MudRunner modülleri ile çalıştığını doğruladı. Bu araçlara Kraz 255, Tesla Cybertruck ve bir Harley Fat Boy da dahil. Ayrıca tam harita ve görev modifikasyonu lansmandan kısa bir süre sonra yayınlanacak ve özelleştirilebilir iç mekanlar için modlar da desteklenecek.

Grafikleriyle göz dolduran bu eğlenceli oyunu daha önce görmediyseniz SnowRunner tanıtım videosunu izlemenizi öneriyoruz. 160 TL ön sipariş fiyatı olan oyunu almak için Epic Games mağaza sayfasına gidebilirsiniz. Son olarak oyunun sitem gereksinimlerinin de belli olduğunu hatırlatalım.

SnowRunner Sistem Gereksinimleri

Minimum
Önerilen
OS: Windows 7/8/10 (64-bit)
OS: Windows 7/8/10 (64-bit)
İşlemci: Intel i3-4130 3.4 GHz / AMD Ryzen 3 2200U 3.4 GHz
İşlemci: Intel i7-8700 3.2 GHz / AMD Ryzen 7 2700 3.2 GHz
Bellek: 8 GB
Bellek: 16 GB
Ekran Kartı: 2 GB, GeForce GTX 660 / Radeon R9 270
Ekran Kartı:  4 GB, GeForce GTX 970 / Radeon RX 580
Depolama: 20 GB
Depolama: 20 GB

İlginizi çekebilir: Crysis Remastered Devam Oyunlarını İçermeyecek

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version