Anasayfa Haber Galaxy Note 9, One UI 2.1 Güncellemesi Alabilir

Galaxy Note 9, One UI 2.1 Güncellemesi Alabilir

Halihazırda Android 10 ile One UI 2.0 arayüzü kullanan Galaxy Note 9, büyük bir güncelleme ile One UI 2.1 sürümüne yükseltilebilir.

Samsung’un Güney Kore sitesindeki forum yetkilileri, Galaxy Note 9 için büyük bir güncellemenin test edildiğini doğruladı. Bu güncelleme N960NKSU3ETD1 ve N960FXXU5ETD5 sürüm kodlarını içeriyor. Yazılımın sürüm kodlarının derinlerine indiğimizde bu güncellemenin büyük bir sürüm yükseltmesi olduğunu görebiliyoruz.

Note 9 mevcut olarak Avrupa’da N960FXXU5 DTCA sürümüyle bulunuyor. Cihaz için test edilen yeni sürüm ise N960FXXU5 ETD5. Sürüm kodlarında D harfinin E ile değiştiğini görmekteyiz. Samsung’un güncelleme durumunda harfin alfabetik sıralamada sonraki harfi tercih etmesi, bugüne kadar büyük yükseltmeleri gün yüzüne çıkarıyordu. Bu da One UI 2.1 sürümünün geleceğinin bir göstergesi olabilir.

Test ve yayınlanma sürecinin uzun sürmesini beklemediğimiz güncelleme kısa süre sonra Galaxy S9 ailesi için de geçerli olacaktır. Gelişmeleri her zamanki gibi takip edip aktarıyor olacağız.

İlginizi çekebilir: One UI Ana Ekranı Güncellemesi, 2.1 Sürümündeki Hataları Gideriyor