Anasayfa Haber Epic Games Ücretsiz Oyunları Artık İki Faktörlü Doğrulama Gerektiriyor

Epic Games Ücretsiz Oyunları Artık İki Faktörlü Doğrulama Gerektiriyor

Epic Games Store İki Faktörlü Doğrulama

Epic Games Store, bu haftadan itibaren ücretsiz oyunlar için iki faktörlü doğrulama gerektirecek.

Epic Games Store bildiğiniz üzere her hafta ücretsiz oyunları kalıcı olarak kütüphanenize eklemenize olanak sağlıyor. Platform, bu haftadan itibaren ücretsiz oyunlar için periyodik olarak iki faktörlü doğrulama zorunluluğu getirdiğini açıkladı. Şirkete göre bu adım oyuncuların Epic Games Store hesap güvenliğini güçlendirmek için atılmış.

Kullanıcıların ücretsiz oyunları talep etmeden önce iki faktörlü doğrulama güvenliğini etkinleştirmesi gerekiyor. Bunun için “iki faktörlü doğrulamayı etkinleştir” butonu ile gerekli işlemleri yapmanız gerekiyor. Bu buton kullanıcıları internet tarayıcısı vasıtasıyla Epic Games Store hesap ayarlarına gönderiyor. İki faktörlü doğrulama için e-posta, SMS ve yetkilendirme uygulamalarını kullanabiliyorsunuz. Şirketin desteklediği yetkilendirme uygulamaları ise şöyle;

  • Google Authenticator
  • LastPass Authenticator
  • Microsoft Authenticator
  • Authy

Platformda seçilen iki faktörlü doğrulama yöntemi sonrası ücretsiz oyunları kütüphanenize ekleyebilecek ve indirebileceksiniz. Ayrıca 30 Nisan’a kadar For The King, 30 Nisan’dan 7 Mayıs’a kadar Amnesia: The Dark Descent ve Crashlands oyunlarını ücretsiz olarak alabileceğinizi hatırlatalım. Son olarak, bu haftadan itibaren iki faktörlü doğrulamanın sadece 21 Mayıs’a kadar zorunlu olmasının beklendiğini de belirtelim.

Ücretsiz oyunları edinin: Epic Games Store
İlginizi çekebilir: PlayStation Plus Mayıs 2020 Ücretsiz Oyunları Açıklandı

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version