Anasayfa Haber Deep Rock Galactic Erken Erişimden Çıkıyor

Deep Rock Galactic Erken Erişimden Çıkıyor

Deep Rock Galactic

Madenci uzay cüceleri, Deep Rock Galactic ile madenlerde hayatlarının mücadelesine çıkıyor.

Geçen 2 yılın ardından Deep Rock Galactic sonunda erken erişim sürecini sonlandırıp tam çıkışını 13 Mayıs tarihinde gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Danimarkalı indie stüdyosu Ghost Ship Games imzası taşıyan oyun, kooperatif birinci şahıs nişancı türünde.

28 Şubat 2018 tarihinde erken erişime açılan oyunda madenci uzay cüceleri başrolde. Deep Rock Galactic yüzde 100 yok edilebilir çevreler, yöntemsel oluşturulmuş mağaralar ve uzaylı canavarlardan oluşan sonsuz sürüler ile farklı bir deneyim sunuyor. Gelen güncellemeler ile yeni görevler, silahlar, avantajlar oyuna eklenirken cücelerin sakalları bile özel fiziklere sahip oldu. Oyunun 1 milyondan fazla kişinin ilgisini çekmiş olduğunu da ayrıca belirtelim.

Deep Rock Galactic, 13 Mayıs’ta çıktığında madenciler iki kozmetik indirilebilir içerik paketi ile birlikte yeni silah kaplamaları ve zırhlara da sahip olacak. Bunlar ise henüz mağazadaki yerini almış değil. Şu an yüzde 10 indirimle 81.45 TL fiyat ile satılan oyunun Steam sayfasına ise buradan erişebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla’nın Oyun İçi Görüntüleri Paylaşıldı