Anasayfa Haber EVO 2020 COVID-19 Nedeniyle Online Düzenlenecek

EVO 2020 COVID-19 Nedeniyle Online Düzenlenecek

EVO 2020

Dövüş oyunları merkezli bir e-spor turnuvası olan EVO 2020, her yıl dünyanın farklı yerlerinden gelen yüzlerce katılımcı ile gerçekleştiriliyordu ancak bu sene COVID-19 engeline takıldı.

Bu yıl, 31 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında Las Vegas’ta düzenlenecek olan Evolution Şampiyonası EVO 2020, halen devam eden COVID-19 salgını nedeniyle iptal edildi. Duyuru, etkinliğin resmi Twitter sayfası üzerinden yapıldı.

EVO 2020 hakkındaki tüm detaylar

 

EVO 2020

Resmi Twitter hesabı üzerinden: ‘COVID-19 nedeniyle Mandalay Bay’de düzenleyeceğimiz EVO 2020 etkinliğini üzülerek iptal ediyoruz ve tüm bilet alanlara bilet ücretlerini iade ediyoruz. Ama EVO ruhunu canlı tutmak için etkinliği bu yaz online olarak düzenliyoruz. Yakında daha fazla bilgi açıklayacağız! Sağlık ve iyi olmak bizim için en büyük öncelik. Umuyoruz ki bu süreçte herkes güvendedir.’ açıklaması yapıldı.

Şu andan itibaren, online olarak düzenlenecek etkinlik için program ve diğer ayrıntılar hakkında fazla bilgi mevcut değil. Doğrulanan tek gerçek, online olarak gerçekleşecek şampiyonanın bu yaz bilinmeyen bir tarihte ve saatte gerçekleşeceği ve daha fazla bilginin yakında açıklanacağı.

İlginizi çekebilir: Valve, macOS için SteamVR Desteğini Sonlandırdı