Anasayfa Haber 20 Saat Batarya Süresi İle Surface Headphones 2

20 Saat Batarya Süresi İle Surface Headphones 2

Surface Headphones 2

Surface Headphones 2 yeni renk seçeneği ve daha fazla batarya süresi ile geliyor.

Microsoft, Surface Go 2 ve Surface Book 3 modellerinin yanı sıra Surface Headphones 2 kablosuz kulaklıklarını duyurdu. Microsoft kablosuz kulaklıklar artık açık gri ve mat siyah olmak üzere iki renk seçeneği sunuyor.

Surface Headphones 2 orijinal modelde olduğu gibi 13 seviye aktif gürültü önleme özelliğine sahip. Bunun için kenardaki bir kadranı çevirmek yeterli. Gürültü önleme seviyeleri, aktif gürültü önleme için 30 dB ve pasif gürültü önleme için 40 dB olarak aynı kalıyor. Bir diğer kadran ise ses kontrolü için bulunuyor. Headphones 2 ile Cortana erişimi, parça atlama, çalma veya beklemeye alma gibi işlemleri yapmak da mümkün.

Batarya süresinde de önemli bir ilerleme söz konusu. Aktif gürültü önleme açık olsa bile 20 saate kadar batarya süresi vadediliyor. Surface Headphones’ta ise bu süre aktif gürültü önleme ile 15 saat, kapalıyken 18 saatti.

Ürün, 12 Mayıs tarihinde 249 dolar fiyat ile satışa çıkacak. Bu anlamda Surface Headphones 2, selefinden 100 dolar daha ucuz olarak karşımıza çıkıyor. Bu arada ilk olarak Ekim ayında duyurulan Surface Earbuds da aynı tarihte 199 dolardan piyasaya sürülecek.

İlginizi çekebilir: Uygun Fiyatlı Huawei FreeBuds 3i Tanıtıldı! İşte Özellikleri