Anasayfa Haber Uygun Fiyatlı Huawei FreeBuds 3i Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Uygun Fiyatlı Huawei FreeBuds 3i Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Huawei FreeBuds 3i fiyatı ve özellikleri

Uygun fiyatıyla ve teknik özellikleriyle ön plana çıkan Huawei FreeBuds 3i resmi olarak duyuruldu.

IFA 2019 etkinliğinde dünyanın ilk açık tasarımlı aktif gürültü önleme özelliğine sahip FreeBuds 3 modelini duyuran Huawei, bugün ise serinin uygun fiyatlı modelini Avrupa pazarları için tanıttı. Peki, aktif gürültü engelleme ve 10mm dinamik sürücü gibi dikkat çekici özelliklerine ev sahipliği yapan Huawei FreeBuds 3i fiyatı ve özellikleri ile bizlere neler sunuyor? İşte karşınızda Huawei FreeBuds 3i özellikleri ve fiyatı!

Huawei FreeBuds 3i Özellikleri ve Fiyatı

Son zamanlarda piyasaya sunmuş olduğu kablosuz kulaklık modelleriyle adından söz ettiren Huawei, bu sefer ise fiyat-performans odaklı yeni nesil kablosuz kulaklığını duyurdu. Huawei FreeBuds 3i olarak adlandırılan yeni kulaklık, hem uygun fiyatı hem de iddialı özellikleriyle ön plana çıkmayı başarıyor.

IFA 2019’da tanıtılan FreeBuds 3 modelinde olduğu gibi ergonomik ve kompakt bir yapıya ev sahip olan kulaklık, 10mm dinamik sürücülere ev sahipliği yapıyor. Bu kısımda ise Huawei’nin yeni kablosuz kulaklığı 10mm dinamik sürücüler ile oldukça kaliteli bir ses deneyimi vadediyor.

Uygun fiyatlı FreeBuds 3i modelinde aynı zamanda her bir parçada 3 adet mikrofona yer verildiğini görmekteyiz. Bu sayede Huawei’nin yeni kulaklığı konuşma sırasında aktif gürültü engelleme yapabiliyor. Bildiğiniz üzere piyasada halihazırda satışa olan birçok kablosuz kulaklık modelinde aktif gürültü engelleme özelliğine yer verilmiyor.

Bunun yanı sıra Bluetooth 5.0 bağlantı özelliğine de sahip olan kulaklık pil performansıyla da dikkat çekiyor. Tek bir şarj ile 3.5 saat kullanım sunabilen kablosuz kulaklık, şarjlı kılıfı sayesinde 14.5 saat müzik dinleme ve 10.5 saat konuşma imkanını da kullanıcılara sunuyor.

Huawei FreeBuds 3i fiyatı ve özellikleri

Huawei FreeBuds 3i Fiyatı

Söz konusu kulaklığın fiyatı da Huawei tarafından açıklandı. 20 Mayıs günü satışa sunulacağı açıklanan kablosuz kulaklığın fiyatı ise 89.99 Euro olarak belirlendi.


İlginizi çekebilir: Realme Buds Air Fiyatı ve Özellikleri