Anasayfa Haber 1527 TL Değerindeki 54 Oyunlu Paket 76 TL Oldu

1527 TL Değerindeki 54 Oyunlu Paket 76 TL Oldu

Square Enix’in çok sayıda oyununu barındıran promosyon paketi yalnızca 76 TL değerinde. Gelirlerin ise bazı hayır kurumlarına bağışlanacağının altı çiziliyor.

Bu zamana dek birçok ücretsiz oyunu sizlerle paylaşmıştık. Kimi zamanlar ise içinde çok sayıda oyunun yer aldığı paketler cüzi miktarlara düşebiliyor. Bu seferki haberimiz ise oyunseverleri sevindirecek cinsten.

Square Enix Stay Home & Play kampanyası, oyuncuların sosyal mesafeyi koruması için hazırlandı ve desteğe ihtiyaç duyan yardım kuruluşlarına da yardım sağlanacak. Paketin içerisinde Tomb Raider, Just Cause, Deus Ex, Sleeping Dogs ve Life is Strange gibi sayısız oyun bulunuyor. Ayrıca paketin içinde DLC ve ek paketler de göze çarpıyor.

İçerik paketi normalde toplam 1527₺ değerinde ancak 76₺ gibi bir fiyata sahip olabiliyoruz. Buna ek olarak eğer pakette yer alan ürünlerden bazılarına sahipseniz sadece kütüphanenizde bulunmayan oyunların ücretini ödüyorsunuz. Mevcut oyunların ücreti ise düşülüyor.

Steam Square Enix Eidos Anthology paketini bu bağlantı üzerinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Geçerlilik tarihi ile ilgili bir bilgi verilmediğinden dolayı elinizi çabuk tutmalısınız.

İlginizi çekebilir: Mass Effect Üçlemesi Remastered Olarak Geri Dönebilir