Anasayfa Haber Ghost of Tsushima Oynanış Videosu Yayınlandı

Ghost of Tsushima Oynanış Videosu Yayınlandı

Ghost of Tsushima oynanış videosu

Ghost of Tsushima oynanış videosu düzenlenen State of Play etkinliği ile beraber yayınlandı.

Oyuncular tarafından bir süredir beklenen Ghost of Tsushima oynanış videosu sonunda yayınlandı. Özel olarak düzenlenen State of Play etkinliğinde gösterilen oyun hem etkiyici grafikleriyle hem de oynanış mekanikleriyle ön plana çıkmayı başarıyor.

Bunun yanı sıra oyunun keşif kısmı ile başlayan 18 dakikalık oynanış videosunda ayrıca oyunun savaş mekanikleri ile ilgili bir takım detaylar da oyuncuları karşılıyor. Aksiyon konusunda da oldukça zengin olacağını gözlemlediğimiz yapımın oynanış videosunda aynı zamanda oyunculara farklı silah kullanımları da gösteriliyor. Son derece başarılı grafiklere ve oynanış mekaniklerine sahip olan oyunun yayınlanan 18 dakikalık oynanış videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ghost of Tsushima Oynanış Videosu:

Ghost of Tsushima’nın Konusu

13. yüzyılın feodal Japonya’sında, Moğol ordusunun Tsushima Adasını ele geçirdiği dönemde geçen oyun, adanın tek umudu olan Jin Sakai isimli samuray savaşçısının destansı hikayesini konu alıyor. Açık dünyada geçen aksiyon macera oyunu, geniş kırsal bölgeler ve tepelerce uzanan tarlalardan, huzur dolu tapınaklara, eski ormanlara, çetin dağlara ve köylere kadar, adadaki yaşamın çeşitliliğini sergileyen bir görsellik sunuyor.

Her açıdan dikkat çekici bir yapım olan Ghost of Tsushima’nın, 17 Temmuz tarihinde Türkçe alt yazı ve menü seçeneğiyle PlayStation 4’e özel olarak piyasaya sunulacağını da yeniden hatırlatalım.

İlginizi çekebilir: GTA 5 Ücretsiz Oldu!