Anasayfa Haber Civilization VI, Borderlands 2 ve Ark, Epic’in Yeni Ücretsiz Oyunları Olacak

Civilization VI, Borderlands 2 ve Ark, Epic’in Yeni Ücretsiz Oyunları Olacak

Epic Games Store

Epic Games Store’da GTA 5 rüzgarı eserken önümüzdeki oyunların bir listesi paylaşıldı.

Epic Games her hafta ücretsiz oyunlar dağıtarak oyunseverleri sevindirmeye devam ediyor. Son olarak büyük bir bomba patlatan Epic, yıllardır beğeniyle oynanan GTA 5’i ücretsiz olarak dağıtmaya başlamıştı. Bunu duyan oyuncular Epic mağazasına akın etti ve siteye bir süre erişim sağlanamamıştı.

Bunun üzerine Reddit’te Epic Games Store’a bir sonraki oyun grubunu açığa çıkarabilecek bir görüntü ortaya çıktı. Bu sızıntının ne kadar doğruluk payı olduğunu bilmiyoruz. Sızıntıya bakacak olursak sıradaki oyunlar da oyuncuları GTA 5 kadar memnun edecek gibi görünüyor.

Rockstar’ın popüler oyunundan sonra 21 Mayıs tarihinde Civilization VI ücretsiz olarak dağıtılabilir. Sonrasında ise Borderlands The Handsome Collection’ın ücretsiz olacağı söyleniyor. Son olarak 4 Haziran tarihinde yine önemli oyunlardan Ark Survival Evolved listede kendine yer buluyor.

Ayrıca popüler Witcher 3: Wild Hunt’ın da Epic Games Store’da ücretsiz verileceğine dair söylentiler var. Ancak CD Projekt Red’in oyunu Epic’in yeni başlayan indirimlerine dahil edildi. Yani bu oyun pek olası görünmüyor. Diğer oyunlarla ilgili yaşanacak gelişmeleri en hızlı şekilde aktarmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Sony, PlayStation 5’in Bu Yıl Çıkacağını Açıkladı