Anasayfa Haber Xiaomi ve Redmi’den Uygun Fiyatlı Oyuncu Monitörü Atağı

Xiaomi ve Redmi’den Uygun Fiyatlı Oyuncu Monitörü Atağı

Xiaomi ve Redmi, hem normal kullanım hem oyunculara yönelik düşük bütçeli monitörleri ile rekabet etmeye çalışacak. Üstelik 4K çözünürlükteki monitörlerin de adı geçiyor.

Redmi bağımsız bir marka haline geldiğinden beri ana şirketi Xiaomi’ye benzer her türlü ürünü piyasaya sürüyor. Yeni bir sızıntıya göre, marka yakında farklı boyutlarda ve çeşitli amaçlarla monitörler de piyasaya sürecek.

Hem Xiaomi hem de Redmi, yakında bir dizi yeni ürün üreterek monitör pazarına hızlı bir giriş yapmayı planlıyor. Xiaomishka’ya göre iki şirket oyun ve normal kullanıma yatkın düşük bütçeli monitörleri ile kullanıcıları tatmin edecek ürünler geliştirmeye hazırlanıyor.

İlk Redmi monitör hakkında ekran boyutu dışında çok fazla bilgi yok. Rapora göre normal monitör Haziran ayında 23,8 inç panel ile piyasaya sürülecek. Sızıntı, fiyatının 600 Yuan’dan (84 $) daha az olacağını ortaya koyuyor. Ayrıca Redmi markalı normal 27 inçlik monitörün yanında 23,8 inç ve 27 inçlik oyun monitörleri de piyasaya sürülecek.

Redmi monitörlerin yanı sıra Xiaomi’nin 27 inçlik oyun monitörü Temmuz ayında piyasaya çıkacak. Sonrasında 24,5 inçlik oyun monitörü Eylül ayında piyasaya sunulacak. Bunu Kasım ayında 29,5 veya 27 inçlik 4K monitör takip edecek.

Ne yazık ki bu modellerin fiyatı şu anda bilinmiyor. Ancak tüm modellerin rekabetçi bir şekilde fiyatlandırılacağı kesin.

Model
Çıkış Tarihi
Redmi 23.8-inç Standart Monitör Haziran
Xiaomi 27-inç Oyuncu Monitörü Temmuz
Xiaomi 24.5-inç Oyuncu Monitörü Eylül
Xiaomi 29.5-inç / 27-inç 4K Monitor Kasım
Redmi 27-inç Standart Monitör
Redmi 23.8-inç Oyuncu Monitörü
Redmi 27-inç Oyuncu Monitörü

İlginizi çekebilir: Xiaomi Redmi Note 9 Pro Türkiye Fiyatı Belli Oldu