Anasayfa Haber Mafia Trilogy Fiyatı Ortaya Çıktı

Mafia Trilogy Fiyatı Ortaya Çıktı

Oyuncular tarafından merak edilen Mafia Trilogy fiyatı PlayStation Store’da ortaya çıktı.

Kısa bir süre önce resmi duyurusu gerçekleşen Mafia Trilogy ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Hatırlarsanız, Mafia Trilogy geçtiğimiz günlerde yanlışlıkla Microsoft Store üzerinden listelenmişti. Yaşanan bu gelişmeyle beraber serinin ilk oyunun remake olacağı netlik kazanmıştı. Tüm bu yaşananların ardından bugün ise oyuncular tarafından oldukça merak edilen Mafia Trilogy fiyatı PlayStation Store Avustralya üzerinde ortaya çıktı.

Bildiğiniz üzere daha önceden yapılan açıklamayla beraber Mafia II ve Mafia III: Definitive Edition oyunlarının bugün, yani 19 Mayıs tarihinde satışa sunulacağı duyurulmuştu. Bu kısımda ise paylaşılan bilgiler doğrultusunda her iki oyunun da ayrı ayrı olarak satın alınabileceğini de görmekteyiz.

Bunun yanı sıra ilk Mafia oyunun remake versiyonunun çıkış tarihi de PlayStation Store’da listelendi. Söz konusu remake oyunun ise 28 Ağustos tarihinde satışa sunulacağı belirtiliyor. Tüm bunların haricinde üçlü paket şeklinde satılacak olan oyunların fiyatlar da belli oldu. Bu kısımda paylaşılan bilgilere göre söz konusu oyunların 99.95 Avustralya dolarından piyasaya sunulacağını görmekteyiz. Bu da paketin Türkiye pazarına yaklaşık 450 TL gibi bir fiyat etiketiyle giriş yapacağı anlamına geliyor.

Tabii ki bu fiyatın oyunun Trilogy paketi için geçerli olduğunu da belirmekte yarar var. İsteyen oyuncular Trilogy paketi yerine bahsi geçen oyunları tek olarak da alabilecekler. Ancak oyunların tek başına nasıl bir fiyattan satışa sunulacağı henüz resmi olarak açıklanmadı.

İlginizi çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla Haritası Odyssey’den Daha Büyük Olabilir

6 Yorumlar

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version