Anasayfa Haber Askeri Kullanım İçin Samsung Galaxy S20 Tactical Edition Tanıtıldı

Askeri Kullanım İçin Samsung Galaxy S20 Tactical Edition Tanıtıldı

Samsung Galaxy S20 Tactical Edition

Galaxy S20 Tactical Edition askeri odaklı özellikleri ile bildiğimiz standart modelden çok farklı.

Samsung askeri kullanım senaryoları için Galaxy S20 Tactical Edition adını verdiği modeli duyurdu. Cihazın birçok dahili bileşeni ise standart Galaxy S20 ile benzer olarak karşımıza çıkıyor. Bunlar arasında Qualcomm Snapdragon 865 çipset, 12 GB RAM, 128 GB dahili depolama ve 4.000 mAh batarya yer alırken tabii ki askeri özellikler ile sağlamlık ön planda.

Kamera da 30x yakınlaştırmalı 64 MP telefoto sensör, optik görüntü sabitlemeli 12 MP ana sensör ve 12 MP ultra geniş sensörden oluşuyor. Önde ise 10 MP selfie kamerası mevcut.

ABD Savunma Bakanlığı iş birliği ile geliştirilen Galaxy S20 Tactical Edition taktik radyolara ve görev sistemlerine hazır olarak kutusundan çıkıyor. Çoklu Ethernet bağlantısı ise görev sistemlerine doğrudan bağlantı destekliyor. Wi-Fi 6 ve 5G ile Özel SIM desteği de hazır durumda.

Gece görüş dürbünü kullanırken ekranı kapatıp gece görüşü moduna geçiş özelliği, LTE’yi kapatıp RF yayını susturacak gizlilik modu ve ATAK, APASS, KILSWITCH ile BATDOK gibi askeri uygulamalara destek de Tactical Edition’ı bildiğimiz Galaxy S20’den farklı kılıyor. Gelişmiş güvenlik özellikleri ise Samsung Knox ve cihaz kapalıyken bile çalışan iki katmanlı şifrelemeli DualDAR mimarisi olarak açıklanıyor.

Samsung Galaxy S20 Tactical Edition bu yılın üçüncü çeyreğinde seçili Samsung iş ortakları üzerinden ilgili alıcılara sunulacak.

İlginizi çekebilir: Yeni SD Express Kart Spesifikasyonu 4 Kart Daha Hızlı