Anasayfa Haber Command & Conquer Remastered Kaynak Kodu Erişilebilir Olacak

Command & Conquer Remastered Kaynak Kodu Erişilebilir Olacak

Command & Conquer Remastered Kaynak Kodu

C&C Remastered kaynak kodu için sunulacak erişim sayesinde birçok mod ortaya çıkacak.

5 Haziran tarihinde hayranları ile buluşacak olan Command & Conquer Remastered için Electronic Arts (EA) önemli bir karar açıkladı. Buna göre, oyunun mod desteği sunabilmesi için oyunculara kaynak koduna erişim olanağı sunulacak.

Petroglyph Games ve Lemon Sky Studios iş birliği ile geliştirilen oyunun TiberianDawn.dll ve RedAlert.dll dosyaları ile bunların kaynak kodları, GNU General Public Licence 3.0 ile açık olacak. Bu sadece modlayıcıların harika modlara imza atmasının da önü açılmış olacak. Ek olarak, bir harita editörü de mevcut olacak ve özel birimler, ayarlanmış oynanış ile kendi yeni savaş alanlarınızı yaratabileceksiniz.

Petroglyph, mod konusuna dikkat çekmek için olsa gerek Mammoth Tank biriminin Brotherhood of Nod versiyonunu da hazırlamış. Bu birim üzerinde nükleer füze atan bir topa sahip. Ayrıca, Steam Workshop veya Origin üzerinden harita ya da mod indirmek ve bunları oyun içi menüden açmak da mümkün olacak. LAN desteği üzerinde de çalışıldığı ancak sosyal mesafe durumundan dolayı bu özelliklerin test edilmediği vurgulanıyor.

İlginizi çekebilir: Command & Conquer Remastered Collection Çıkış Tarihi Belli Oldu