Anasayfa Haber Total War: Pharaoh Duyuruldu

Total War: Pharaoh Duyuruldu

Total War: Pharaoh

Geliştirici Creative Assembly ve yayıncı Sega tarafından eski Mısır’ı konu edinen Total War: Pharaoh duyuruldu.

Oyunun resmi web sitesindeki açıklaması şu şekilde: “Eski Firavun öldü ve Mısır yeni bir lider arıyor. Total War serisinin en yeni girişinde, son altın çağında eski Mısır’ın nefes kesen canlı bir yeniden canlandırmasını ortaya çıkarın ve yıkımını tehdit eden dramatik olayları deneyimleyin. Mısır’ın son büyük Firavunu olmak ve ikonik bir medeniyetin çöküşüne karşı durmak için düşmanlarınızın üzerine çıkabilecek misiniz?”

Oyun başladığında sekiz oynanabilir grup olacak:

  • Mısırlı: Ramesses, Seti, Tausret, Amenmesse
  • Kenanlı: Körfez, Irsu
  • Hititli: Kurunta, Şuppiluliuma

Sega, oyuncuların her türlü farklı seçenek ve seçenekle kendi deneyimlerini yaratmalarına olanak tanıyan bir Tek Oyunculu Özelleştirme özelliğine de sahip olacağını söylüyor.

Şu anda Total War: Pharoah hakkında oynanış açısından bildiklerimiz bu kadar. Ekim ayında Steam ve Epic Games Store‘da dijital olarak yayınlanması planlanıyor.

Ekim 2023’te çıkacak olan oyunun 59,99 dolarlık ana standart sürümünün yanı sıra, ilk DLC grup paketini ve bir dijital film müziğini alabileceğiniz 72,87 dolarlık bir Deluxe Sürümü olacak. Ek olarak, $91.46 dolarlık Dynasty Sürümü film müziği, bir DLC tek oyuncu paketi ve üç DLC fraksiyon paketi de içerecek.