Anasayfa Haber Asus ROG Phone 3 Performans Testinde Ortaya Çıktı

Asus ROG Phone 3 Performans Testinde Ortaya Çıktı

Asus Rog Phone 3

Asus’un yeni oyun odaklı telefonu ROG Phone 3, Geekbench ve Wi-Fi Alliance’ta ortaya çıktı.

Son olarak Temmuz 2019’da ROG Phone 2 ile beraber kullanıcıların karşısına çıkan Asus, şimdi de ROG Phone 3 modelini duyurmaya hazırlanıyor.

Şimdilik, Asus cephesinden yeni nesil oyuncu telefonu ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak bugün paylaşılan raporlara göre ROG Phone 3 olduğu düşünülen bir cihaz hem Geekbench veritabanında ve Wi-Fi Alliance’ta ortaya çıktı.

Geekbench veritabanında I003DD kod adıyla karşımıza çıkan ROG Phone 3’ün daha önceden belirtildiği gibi Qualcomm Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacağını görmekteyiz. Bununla birlikte 8 GB RAM’a ev sahipliği yapacağı belirtilen cihazın ise kutudan Android 10 ile beraber çıkacağı belirtiliyor.

Performans testinde ise hatırı sayılır bir performans sergilen Asus’un yeni oyuncu telefonu tek çekirdek testinde 902 puan, çok çekirdek testinde ise 3.074 puan almayı başarıyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl tanıtılan ROG Phone 2 modeli de ilk olarak I001D kod adıyla Geekbench veritabanında ortaya çıkmıştı. Bu kısımdaki benzerlikten dolayı da söz konusu bu cihazın ROG Phone 3 olduğuna kesin gözüyle bakılıyor.

Asus ROG Phone 3

Bunun haricinde I003DD kod adlı cihaz Wi-Fi Alliance’ta da ortaya çıktı. Bu kısımda ise paylaşılan bilgilere göre söz konusu cihazın Qualcomm’un QCA6390 yonga setine de ev sahipliği yaptığı belirtiliyor. Bu paylaşılan bilgilerin haricinde yeni nesil oyuncu telefonunun ne zaman piyasaya sunulacağı ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Ancak Asus’a yakın kaynaklarca elde edilen bilgilere göre söz konusu oyuncu telefonunun yakın zaman içerisinde resmi olarak duyurulacağı tahmin ediliyor.

İlginizi çekebilir: WhatsApp iOS için QR Kod İle Kişi Ekleme Özelliği Geliyor